×

Закарпат Автотранс

ТОП 10 місць: Що подивитися в Мадриді з мінімальним бюджетом?

ТОП 10 місць: Що подивитися в Мадриді з мінімальним бюджетом?

Столиця Іспанії, місто палаців, фонтанів та площ! Тут живуть королі. А що ж можна подивитися з обмеженим бюджетом в Мадриді? Які пам’ятки варто відвідати в столиці Іспанії?

Площа Пуерта-Дель-Соль (Площа Сонця)
Площа Пуерта-дель-Соль – центральна площа іспанської столиці, одна з найвідоміших визначних пам’яток Мадрида. В давнину на цьому місці розташовувався один з входів в стіні, що оточувала Мадрид. Саме з цієї площи класно розпочинати і закінчувати  всі пішохідні маршрути по Мадриду. Ми так і робили в перший день в Мадриді.
Площа Майор (Plaza Mayor)
Пласа-Майор (ісп. Plaza Mayor – «Головна площа») – одна з центральних площ іспанської столиці. Розташована в частині, яку прийнято називати «австрійським Мадридом». Змагається з площею Пуерта-дель-Соль за право іменуватися головною площею іспанської столиці.

Мадрид

Пласа-Майор була першою в Мадриді площею, де було обладнано постійне місце для кориди – до цього бої з биками відбувалися на імпровізованих майданчиках
На площі є дуже багато мімів)  Є кілька терас, де можна посидіти попити прохолодної сангрії і з’їсти тапас, який в Мадриді, часто, приносять безкоштовно.  Закуску до пива чи сангрії ви отримуєте в подарункок майже у всіх барах Мадрида.
Ринок Сан Мігель
Центральний ринок Мадрида. Тут все чистенько і гарно презентовано. Великий вибір сирів, м’ясних виробів, зокрема хамону, солодощів, напоїв. Є барні стійки і столики, де можна відразу пробувати, те що купив в компанії веселих  і гучних мадридців.
Королівський палац
Королівський палац — справжнє втілення розкоші, багатства, пишноти, величності. Його також називають Східним палацом, він є офіційною резиденцією іспанських королів.прекрасний Мадрид

Біля палацу  дуже багато безкоштовних цікавих місць:  Сади Сабатіні,  площа Армерія, Собор Альмудела, площа Орієнте. Вхід в сам палац платний. Любите розкіш, величезні килими, шикарні меблі,  позолоту  і є величезне бажання подивитися як живуть королі, то прийдеться заплатити в районі 12 євро за квиток.
Площа Іспанії
Сама велика площа Іспанії знаходиться саме в столиці.

Площа Іспанії – одна з центральних площ Мадрида, велика транспортна розв’язка міста. У центрі площі розташований фонтан, присвячений Мігелю Сервантесу і його героям. Крім цього, площа обрамляють будівлі, які є візитними картками Мадрида: Мадридська вежа (1957) і будівля «Іспанія» (1953).
Парк Буен-Ретіро
Дуже класний парк в центрі Мадриду.   Прогулянка по парку Ретіро
Парк прикрашає невелике озеро з пам’ятником королю Альфонсу XII, де можна поплавати за 5 євро на лодочках . 
Музей Прадо
Це один з великих і найбільш значущих музеїв європейського образотворчого мистецтва, що містить багату колекцію робіт з 12 по 19 століття, засновану на колишній королівській колекції.поїздка в Мадрид

Вхід в музей вартує близько 15 євро. Але за дві години до закінчення двері відкриваються всім бажаючим для безкоштовного відвідування.
Площа Сібелес
Площа Сібелес є улюбленим місцем вболівальників Мадридського Реалу.  День Богородиці в Мадриді
Вокзал Аточа
Якщо ви навіть не маєте намірів кудись їхати з вокзалу Аточа, варто зайти і подивитися на сад в центрі вокзалу, де живе не одна тисяча черепах.   До речі, він знаходиться біля парку Ретіро. 
І як Мадрид без Сантяго Бернабео
Якщо в дні вашого візиту до Мадриду немає футболу, то  це не причина не подивитися на стадіон Мадридського Реалу.   До речі він розташований в сучасному районі Мадрида,  в оточені нових будівель і торгових центрів.
На автовокзалі м. Ужгород можна придбати квиток в міжнародній касі.

Ми зробимо все, щоб Ваша поїздка пройшла максимально комфортно.

Квитки он-лайн – на порталі  bus.com.ua

Бронювання автобусних квитків  за телефоном +38 (050) 3707099