×

Закарпат Автотранс

Безкоштовні екскурсії в Празі: реальність чи вигадка

Безкоштовні екскурсії в Празі: реальність чи вигадка

Щоразу, збираючись в чергову подорож ми заздалегідь створюємо так званий маленький бюджет, в якому розподіляємо кошти на дорогу, їжу, житло, екскурсії та інше. Такий хід є однозначно правильним, адже так можна оминути неприємні ситуації пов’язані з нестачею коштів.  

Проте, як виявляється інколи для мандрівника, певні міста готують сюрпризи. Сьогодні поговоримо про чудову нагоду заощадити на екскурсіях в Празі, оскільки вони БЕЗКОШТОВНІ. Так, це правда і таке можливо! Такі екскурсії є оглядовими і створюються для того, щоб туристи могли ознайомитись з місто і зрозуміти, що в ньому можна відшукати для себе. praga

До них в столиці Чехії відносяться:

Free tour of Prague – щоденний 3-годинний, безкоштовний пішохідний тур головними вулицями, де знаходяться найвизначніші пам’ятки міста. До їх списку входять: старе місто, музеї і собори, синагоги та мости. На такий тур можна зареєструватись заздалегідь і проходить він три рази в день.

Free red Prague tour – безкоштовна екскурсія пов’язана з комуністичним минулим Праги. В ній туристи мають можливість ознайомитись з історією Чехословаччини при радянському режимі, під час холодної війни, про падіння Червоної армії і почути розповідь про нелегку дорогу до демократії. До того ж в екскурсію входить прогулянка на трамвайчику.

Old Town & Jewish Quarter Free tour + Charles Bridge & Prague Castle Free tour – це 2-годинні прогулянки Прагою, присвячені єврейським кварталам, старому місту, Празькому граду та Карловому мосту. Екскурсії є щоденними і проходять на англійській мові.

Prague Royal Walk Free Tour – тривалістю від двох до трьох годин, ця екскурсія знайомить гостів міста з історичними пам’ятками міста і розказує про сучасні “зелені зони “ столиці Чехії. Бонусом екскурсії є молоді гіди, спілкування англійською мовою та чашка запашної кави в подарунок.praga

Ось так, як виявляється, можна заощадити, якщо вміти шукати вигідні пропозиції від тих чи інших міст заздалегідь. Для цього просто заходьте на нашу сторінку Zakavto.com.ua і отримуйте порцію нових  корисних новин про подорожі.

ШВИДКО, ЯКІСНО, НАДІЙНО до Праги.

З Рахова є прямі рейси до Праги. Обирайте час, який буде зручним для Вас і вирушайте в мандрівку своєї мрії. Вигідно придбати квитки можна на офіційних сайтах https://zakavto.com.ua/ та http://ticket-bus.travel. Заздалегідь забронювати квитки можна за номерами: +380503707099 та +380673707096 – call-center.

Ми гарантуємо Вам 100%-во успішну поїздку і безпечну подорож. Відкривайте для себе ще більше нових міст та країн, щоб подарувати собі незабутні враження та позитивні емоції!

Джерело: https://tripmydream.ua/media/layfhak/bezkoshtovna-praga