×

Закарпат Автотранс

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Карлові Вари

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Карлові Вари

Чехія – мальовнича країна з багатою історією та численними культурними пам’ятками, університетами та курортами, театрами і рестораціями. Сюди можна приїхати для активного відпочинку, навчання, роботи чи лікування. Зручно добратись в міста країни можна за допомогою автобусного сполучення із Закарпаття.

Карлові Вари 

 

Карлові Вари – це найбільш відомий чеський курорт, куди легко можна придбати автобусні квитки. Місто було засноване в 1358 році, але не відігравало значної ролі в історії країни до 16-17 століть. Згодом було віднайдено 12 мінеральних джерел з унікальним складом води, що дозволяє використовувати її для лікування захворювань травної, сечової та нервової систем. Дістатись сюди дуже просто – достатньо купити квитки в міжнародній касі Ужгород і міжнародній касі Мукачево. Відправка автобусних рейсів до Чехії здійснюється упродовж цілого року.

Серед відвідувачів особливу популярність завоювало «Filmcafe kino Drahomira», в котрому вечорами на великому екрані показують класичні та авангардні фільми минулого століття. Серед інших закладів можемо порадити «Dobra cajovna», «Cajovna Universal» та «Bagel Lounge».

Карлові Вари мають хороше транспортне сполучення. За 4,5 км від центру розташований міжнародний аеропорт, куди їздить регулярно маршрут міського автобуса (квитки необхідно купувати у водія).

Відомою культурною подією є Міжнародний кінофестиваль, який відбувається щороку в червні-липні. Кіномани мають можливість придбати квитки на прем’єрні покази фільмів або отримати їх в спеціальних розіграшах

Купити квитки в Ліберець можна на автостанціях Закарпаття.

Отже, чудова нагода влаштувати собі коротку, але незабутню подорож до чарівного міста Чехії - Карлові Вари. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. 

За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096, +38050434620,+38050434623.

 

За цими ж номерами можна забронювати квитки.

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.