×

Закарпат Автотранс

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Ліберець

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Ліберець

Чехія – мальовнича країна з багатою історією та численними культурними пам’ятками, університетами та курортами, театрами і рестораціями. Сюди можна приїхати для активного відпочинку, навчання, роботи чи лікування. Зручно добратись в міста країни можна за допомогою автобусного сполучення із Закарпаття.

Ліберець 

Важливим історичним та культурним центром північної Чехії, куди можна придбати автобусні квитки, є Ліберець. Місто вперше згадується в письмових джерелах в 1352 році, і тривалий час було важливим німецьким поселенням в Судетах. В місті переплелась готичний, неоренесансний стилі архітектури і бароко. Міська ратуша межує з Північночеським музеєм, а Ліберецький замок з багатою картинною галереєю. Тепер аби попасти сюди достатньо купити квитки в міжнародній касі Ужгород і міжнародній касі Мукачево. Відправка автобусних рейсів до Чехії здійснюється із Закарпаття на постійній основі.

Ліберець має спільну трамвайну мережу із сусіднім Яблонцем. Це дозволяє туристам купити на нього квитки і відвідати одразу два міста за одну поїздку.

В центрі міста розташовано чимало різних доступних закладів: «Bez konceptu», «Mikyna Coffee», «Pivnice Vokno», «Black Horse», «Bazen Liberec». В них можна скуштувати місцеву кухню та знайти численний вибір регіонального пива.

Також в місті розташований один з найбільших вишів в Чехії – Технічний університет, в якому навчається велика кількість студентів з України. При необхідності можна придбати квитки на потяг і за декілька годин бути в Празі.

Купити квитки в Ліберець можна на автостанціях Закарпаття.

Отже, чудова нагода влаштувати собі коротку, але незабутню подорож до чарівного міста Чехії - Ліберець. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. 

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.