×

Закарпат Автотранс

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Прага

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Прага

Чехія – мальовнича країна з багатою історією та численними культурними пам’ятками, університетами та курортами, театрами і рестораціями. Сюди можна приїхати для активного відпочинку, навчання, роботи чи лікування. Зручно добратись в міста країни можна за допомогою автобусного сполучення із Закарпаття.

Прага

Прага

Прага – столиця і найбільше місто Чехії, історія якого починається в 6 столітті. Чимало туристів купляють квитки, щоб побачити на власні очі 18 мостів через Влтаву (серед яких відомий Карлів міст), Празький град, костел Божої Матері і собор Святого Віта. Видатною пам’яткою бароко є Валдштейнський палац, тільки заради відвідин якого варто купити квитки в міжнародній касі Ужгород і міжнародній касі Мукачево. Відправка автобусних рейсів до Чехії здійснюється регулярно і без затримок.

В місті функціонує Національний музей, котрий є найбільшим сховищем картин та історичних цінностей в країні. В літній період для сім’ї можна придбати квитки за 440 крон (приблизно 510 гривень), які дають необмежений доступ в усі його філії упродовж 5 днів.

Для пересування в межах міста туристам підійдуть метро і трамвай. В інформаційних центрах, які є в історичному центрі міста, а також на вокзалі можна придбати денні квитки, якими можна скористатись в усіх видах транспорту. Їхня ціна 110 за 24-годинний і 310 крон за 72-годинний.

В центрі міста розташовано величезна кількість броварень, ресторанів та кав’ярень. Особливо хороші відгуки серед туристів і місцевих мешканців отримали «Alf & Bet», «Gulden Draak Bierhuis» і «Stejkárna Orionka». Також є широка мережа супермаркетів «Billa», «Albert» чи «Tesco».

Купити квитки в Прагу можна на автостанціях Закарпаття.

Отже, чудова нагода влаштувати собі коротку, але незабутню подорож до чарівного міста Чехії - Праги. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. 

 

 

За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

 

+380503707099, +380673707096, +38050434620,

+38050434623.

За цими ж номерами можна забронювати квитки.

 

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.