×

Закарпат Автотранс

Четвірка найкращих оглядових майданчиків Праги

Четвірка найкращих оглядових майданчиків Праги

Богемська чарівність Праги не залишає байдужим жодного туриста. Знайомство з культурною спадщиною міста завжди викликає захват у гостів. Гуляти вулицями можна кілька днів і з кожним наступним відкривати для себе нові цікаві місця. Архітектура виконує роль візитної картки міста, а смачна кухня і дружелюбні люди доповнюють загальну картину і створюють можливості віднести Прагу до переліку найгарніших європейських столиць. 

praga
Перебуваючи в нових та визначних містах, завжди хочеться побачити їх з вершин, щоб розгледіти всі найвизначніші пам’ятки, поспостерігати за темпом життя в місті і відчути запах розкоші. В Празі для цього є кілька оглядових майданчиків, з яких відкривається неймовірна панорама на столицю Чехії. 
Староміська ратуша вважається найбільш впізнаваною пам’яткою Чехії. Вона була побудована в 1338 році для потреб магістрату Празького Старого міста, а сьогодні служить, перш за все, для проведення різного роду церемоній і торжеств. Історична будівля ратуші являє собою комплекс з п'яти середньовічних будинків, кут ратуші прикрашають славні Празькі куранти, готичний еркер і потужна призмова вежа, з якої Прага відкривається в найкращому вигляді. 
Національний музей культури Вишеград є гарним місцем для прогулянок. Пам’ятка культури і одночасно музей під відкритим небом.  Звідти відкриваються розкішні панорамні види на: Карлів міст і інші мости на Влтаві, Празький град і Петршинська вежа на горизонті, нові райони чеської столиці, є можливість зробити гарні фото і просто відпочити.
Петрин пагорб з музеєм-обсерваторією, металевою "ейфелевою" вежею, оглядовим майданчиком та садом з квітами теж створює можливість помилуватися Прагою. Перевагою цього оглядового майданчика є відсутність натовпу туристів, тому можна спокійно посидіти і насолодитись прекрасними міськими пейзажами. 

praga
Сад на бастіоні – це найменший парк Празького граду, з якого теж можна оглянути місто і відпочити від галасливих вулиць наповнених туристами. Поблизу розташовані акустичні сходи, які називають Пірамідою. Сад доглянутий і дуже милий оку, він вдало підкреслює красу Празького граду. 
В Празі є що подивитись і чому припасти до серця, але всі враження потрібно правильно підсумовувати, тому в цій статті описані чотири найкращі локації для милування містом з висоти, де прекрасна столиця Праги вміщується на лодоні. 
ШВИДКО, ЯКІСНО, НАДІЙНО до Праги.
З Рахова є прямі рейси до Праги. Обирайте час, який буде зручним для Вас і вирушайте в мандрівку своєї мрії. Вигідно придбати квитки можна на офіційних сайтах https://zakavto.com.ua/ та http://ticket-bus.travel (де їхня вартість на сьогодні  - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів). 
 За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:
+380503707099, +380673707096, +38050434620,
+38050434623.
За цими ж номерами можна забронювати квитки.
Ми гарантуємо Вам 100%-во успішну поїздку і безпечну подорож. Відкривайте для себе ще більше нових міст та країн, щоб подарувати собі незабутні враження та позитивні емоції!