×

Закарпат Автотранс

Фестиваль пива Pilsner Fest

Фестиваль пива Pilsner Fest

Вже через два дні в Чехії стартує фестиваль пива Pilsner Fest. Спеціально для цієї події в місті, де будуть відбуватісь святкові дійства, а саме в Плзні змайстрували наметове містечко, яке приблизно два тіжні гратиме роль центру міста. На фестивалі буде представлено не тільки фірмове чеське пиво, але гостей частуватимуть смачними стравами, розважатимуть музичною шоу-програмою, до складу якої входитиме жива музика та традиційні розваги.

У загальному, щороку на Pilsner Fest приїздить щонайменш 20000 гостів, які за тиждень фестивалю випивають біля 250 гекталітрів світлого пива.plzenplzen

На фестивалі будуть презентовані такі відомі чеські марки пива, як: Pilsner Urquell (вперше пиво цієї марки було зварене в 1842 году й до наших днів місцеві жителі вважають цю подію знаковою, а тому и організовують святкування) і Gambrinus. Ще одним вагомий плюсом фестивалю - це можлівість відвідати Музей пивоваріння, де буде можливість на власні очі побачити величезні дубові бочки, в яких зберігається нефільтроване та непастеризоване пиво й отримати цікаву інформацію під час екскурсії пивоварнею Плзень. Остання вважається однією з провідних пивоварень Центральної Європи і є найбільшім експортером пива в більше ніж 50 країн з усього світу.  Також проводитимуться змагання найкращих барменів Pilsner Urquell Master Bartender.plzen

Адреси фестивалю - U Prazdroje 7, Plzeň. Вхід безкоштовний. Офіційний сайт з обширною інформацією -
www.pilsner-urquell.cz .

З Ужгорода до Праги доїхати не проблема. Надійний трансфер, 100% поїздка і якісне обслуговування можна отримати, придбавши квитки на офіційному сайті з продажу автобусних квитків http://ticket-bus.travel/ . Для зареєстрованих користувачів там діє накопичувальна ЗНИЖКА.

З Праги до Плзня найкраще їхати потягом; квитки на потрібний рейс можна придбати за ПОСИЛАННЯ: https://czech-transport.com/index.php?id=21051 .

Джерело: https://travelyourway.com.ua/ua/meropriyatiya/festival-piva-pilsner-fest-v-chehii/ ,

https://travelcalendar.ru/festival-piva-pilsner-fest-v-plzene