×

Закарпат Автотранс

П’ять пропозицій для сoffee_break у Празі

П’ять пропозицій для сoffee_break у Празі

Любите каву та все, що з нею пов’язано? Надаєте перевагу затишним місцям з креативним інтер’єром і якісною продукцією? Ми підготували для Вас топ п’ять цікавих та атмосферних на наш погляд празьких кавових закладів, в яких є все вище перераховане.

Mistral Cafe

Затишне місце, де можна відпочити після пішої прогулянки осінньою Прагою. Велика кількість живої рослинності і природних матеріалів використаних в інтер’єрі, дозволяє поринути в свої думки і враження від міста. Mistral Cafe  – це смачна кухня та запашна кава. В меню пропонують європейські та місцеві страви.

Praga

Розташування: поблизу старого міста – одного з найстаріших районів, що являє собою серце середньовічної Праги. Не дивно, що там завжди багато туристів. Кржижовницька площа, звідки видніє Карлів міст на фоні Пражського града – можливо найгарніша площа в цілому місті. Будинки та церкви в готичному стилі; вулиці та площі вимощені бруківкою; кам’яні башти створюють історичну атмосферу. Різного роду бари, ресторани, танцювальні клуби, магазини міжнародних марок, галереї та готелі надають енергії старому місту.

Адреса: Valentinska 11/56, Прага 110 00, Чехія

Особливості закладу: попереднє бронювання столиків, місця для побачень, дитячі стільчики для кормління, крісла-гойдалки, безкоштовний Wi-Fi.

Години роботи:

Пн.-Пт. 08:00-23:00

Сб.-Нд. 09:00-23:00

Cafe Savoy

Кафе для тих, хто хоче випити чашку кави, потішити себе смачним десертом після обіду чи вечері. Також тут готують безсумнівно смачні та фотогенічні сніданки. Інтер’єр стильний і багатий, меблі та посуд на достойному рівні. Атмосфера розкоші панує в цьому закладі. Єдиним недоліком кафе є досить велика кількість відвідувачів і не завжди знайдеться вільне місце, тому до цього потрібно бути готовим.

Розташування: старий район Мала Страна, що розташований у підніжжя Пражського Града. Він був колись частиною так званого Королівського шляху – маршруту, котрим чеські правителі їхали на коронацію, починаючи від Старого міста через Карлів міст до собору Святого Віта. Тут сміливо можна повернути в будь-який провулок і опинитись в чудовому, тихому кварталі, де повно маленьких садів та парків з павичами, фруктовими деревами і ставками. В тому ж районі розташований чеський парламент і більшість міністерств, тому є велика вірогідність зустріти бездоганно одягнені офіційні лиця.

Адреса: Vitezna 124/5, Прага 150 00, Чехія

Особливості закладу: попереднє бронювання столиків, безкоштовний Wi-Fi, бар з широким асортиментом спиртних напоїв.

Години роботи:

Пн.-Пт. 08:00-23:30

Сб.-Нд. 09:00-23:30

Praga
La Boheme Cafe

Чудовий заклад, знаменитий не тільки своєю кавою, а й неперевершеним дизайном інтер’єру. Кафе перемогло в номінації “Кращий дизайн-бар”. полиці, на яких замість книг коробочки з колекційним чаєм від американської Harney & Sons. Книги на стелі і на шпалерах, скрипка під стелею, шафки з рядами пачок кави, м’які шкіряні крісла і аскетичні стільці. Також розкішна барна стійка, за якою працюють веселі і привітні бармени. Тут є можливість спробувати каву з африканських, американських та азіатських плантацій. Керівник компанії, один зі світових кофених експертів, особисто їздить по плантаціях і закуповує каву, яку опісля обсмажують в Чехії і постачають в продаж. Це кава класу specialty, дуже високої якості. У кафе можна купити каву свіжого обсмаження, а також спробувати численні напої з меню. Особливо хочеться звернути увагу на карту коктейлів. Серед них є дуже цікаві напої, з якими баристи кафе виступають на конкурсах. Їжі в кафе немає, проте є можливість обрати десерт.

Розташування: У порівнянні з середньовічним центром Праги цей район, що розташувався на місці колишніх виноградників, виник і розвивався дуже швидко в перші десятиліття XIX століття. Сьогодні це місце, де багато хто хотів би оселитись, а ті, хто вже живуть тут, дуже цим пишаються. Завдяки дивовижним паркам, класичним будівлям, кафе з верандами, художнім барам, затишним ресторанам, ринкам, автентичним і сучасним магазинам сюди стікаються люди з усього світу.

Адреса: Sazavska 2031/32, Прага 120 00, Чехія  

Особливості закладу: їжа на виніс, попереднє бронювання столика, подають в якості напоїв вино та пиво, безкоштовний Wi-Fi.

Години роботи:

Пн.-Пт. 08:00-20:00

Сб.-Нд. 10:00-20:00
Cafe Colore

Затишне кафе з досить різноманітним вибором десертів.  Це місце де сервіс, ціни та обслуговування відповідають всім європейським стандартам. Тут чудово вийде відпочити від міської метушні.

Розташування: район Старе місто неподалік від Карлового мосту.

Адреса: Rytirska 406/10 | Kkeboeoeoq, Прага 110 00, Чехія

Особливості закладу: їжа на виніс, столики на відкритому повітрі, приймаються картки Mastercard, Visa, попереднє бронювання столика.

Години роботи:

Пн.-Пт. 09:30-23:00

Сб.-Нд. 10:00-23:00

Chocafé

Місце для любителів гарячого шоколаду, запашних вафель і посиденьок в дружній компанії. Меню створене для поціновувачів та гурманів солодощів; представлено великий вибір кавових напоїв в найрізноманітніших варіаціях.

Розташування: Нове місто, яке досягає майже 700 метрів в довжину. Вацлавськая площа – найбільш відвідуване і найлюдніше місце в Празі. Будівля Національного музею височіє на самому початку площі і супроводжує туристів, серед незліченних магазинів і крамничок аж до самої відомої торгової вулиці На Пршікопе ( “На рові”). В якості відпочинку прогуляйтеся підземними тунелями, які приведуть в район Старе Місто або у внутрішній двір якої-небудь будівлі в стилі ар-нуво, що приховує дорогоцінні скарби у вигляді пишної зелені, білих лавиць і трояндових кущів, – несподівано спокійне місце серед міської метушні.

Адреса: Spalena 8/80 | between Karlovo square and Narodni street, Прага 110 00, Чехія

Особливості закладу: їжа на виніс, столики на відкритому повітрі, приймаються картки Mastercard, Visa, попереднє бронювання столика. 

Години роботи:

Пн. 15:00-19:00

Вт.-Пт. 10:00 – 19:00

Сб. 12:00 – 18:00

Praga

ШВИДКО, ЯКІСНО, НАДІЙНО до Праги.

З Ужгорода є достатня кількість рейсів і змога обрати зручний для Вас. Квитки можна придбати в міжнародній касі або на офіційному сайті http://ticket-bus.travel

Заздалегідь забронювати квитки за номером –  0503707099

Джерело: https://www.tripadvisor.ru