×

Закарпат Автотранс

Garosnow Les Angles

Garosnow Les Angles

Garosnow Les Angles є частиною знаменитої серії фестивалів зимової музики, що проводяться на гірськолижних курортах Франції. Les Angles – це  прекрасний курорт в самому серці долини Капцир, поряд з озером Матимейн.курорт відомий поєднанням стародавніх мотивів та ноток сучасності. Курорт є ідеальним місцем не тільки для катання на лижах та сноуборді, а це також місце для відпочинку душею та сповнення тільки позитивних емоцій, які приходять з одним із найкращих зимових і музичних фестивалів Європи.

Дводенна вечірка проходитиме на піренейських трасах, а головне в клубах і барах для любителів ефірної музики та провідних ді-джеїв. Фестиваль пропонує виконання електронної музики в поєднанні з приємними денними мироприємствами і захопливим нічним життям в неперевершених Піренеях. Відпочинок разом з музикою на свіжому повітрі серед гірських красот. Що може бути краще для втомленого, від метушні і роботи, туриста?
Дати проведення фестивалю

11 січня – BIGA*RANX – FAKEAR – MUNGO’S HI-FI – SEIN – BILLX

12 січня – POPOF – JENNIFER CARDINI – MANDRAGORA – JORIS DELACROIX – MANDANA

Квиктки

Придбати можна on-line за посиланням → http://www.garosnow.com

2-денний пропуск (11-12 січня) = 47 eur

Одноденний пропуск (11 або 12 січня) = 27 eur

Garosnow_Les_Angles
Житло

Шале L’Isard– розташований в центрі соснового лісу, за 5 хв їзди від готелю Les Angles, а також поблизу гірськолижних схилів. У цьому невеликому раю із дерева та каменю є критий басейн із підігрівом та оздоровчий центр з джакузі та паровою лазнею. В апартаментах можуть розміститись від 4 до 8 осіб. До складу входить спальня, вітальня, з диваном та окрема ванна кімната. На кожній кухні є газова плита, мікрохвильова піч та холодильник. За окрему плату надається приватна автостоянка. Безкоштовний wi-fi у зонах загального користування. Маршрутне таксі забезпечує трансфер до центру міста Лез-Енглз безкоштовно – автобусна зупинка розташована прямо перед резиденцією.

Особливості:

ідеальне розташування

менше 20 хв ходьби від фестивалю

менше 5 хв їзди від фестивалю

критий басейн

Вартість номеру за одну ніч: 90 eur

Lagrange Vacances – Le Prat de Lis– розташований у підніжжя схилів біля канатної дороги та гірськолижної школи ESF. Від самого курорту та магазинів відстань всього 300 м. у апартаментах меблі із сосни, а деякі кімнати з терасами + міні-кухня. Постільна білизна та рушники за окрему плату.

Особливості:

близький до схилів гірськолижного курорту Les Angles.

Апартаменти для 4 осіб

Менше 10 хв пішки від фестивалю

Вартість проживання на одну ніч: 132 eur

Готель “l’Oustalet”– розташований посеред чудової природи. До послуг гостей відкритий басейн, ресторан у традиційному стилі, дитячий ігровий майданчик та прекрасний вид на гори. Комфортабельні номери включають окрему ванну та балкон. Безкоштовний wi-fi.

Garosnow_Les_Angles

Особливості:

Сауна та парова лазня

Відмінне місце розташування

Менше 20 хв їзди від фестивалю

Вартість проживання за одну ніч: 71 eur

Додатково

Оренда лижного екіпірування на 9-13 січня 2019 коштуватиме 20,25 eur.

Прокат сноуборду 9-13 січня 2019 коштуватиме 16,60 eur.
Як потрапити на фестиваль?

Автобусом – on-line квитки з Ужгорода до Будапешту (аеропорт) або Кошице (аеропорт) за посиланням http://ticket-bus.travel. Для авторизованих користувачів ЗНИЖКА 6%. Або придбати квитки в міжнародних касах автостанцій Мукачево та Ужгород. Якщо виникли додаткові запитання звертайтесь в call–center за номером 0503707099

Літаком – квитки до Парижа з компанією wizair та запропонованими зимовими знижками за посиланням →https://wizzair.com

Потягом – поряд зі станцією метро Мон-Луї Ла Кабанасе з Парижу потрібно обрати один з напрямків:

Париж – Перпіньян – Мон-Луї

Париж – Тулуза – Мон-Луї

Джерело: http://ru.allexciting.com