×

Закарпат Автотранс

Кавовий смак осінньої Праги

Кавовий смак осінньої Праги

В осінню пору, чашка запашної кави - це саме те, що потрібно. Пропонуємо у вільний від роботи чи навчання час, будучи в у величному місті Прага, відвідати кілька празьких кафе, в яких панує затишок, є притаманна атмосфера і безперечно смачна кава з різноманітними десертами в якості доповнення. 
La Boheme Cafe
Чудовий заклад, знаменитий не тільки своєю кавою, а й неперевершеним дизайном інтер’єру. Кафе перемогло в номінації “Кращий дизайн-бар”. полиці, на яких замість книг коробочки з колекційним чаєм від американської Harney & Sons. Книги на стелі і на шпалерах, скрипка під стелею, шафки з рядами пачок кави, м'які шкіряні крісла і аскетичні стільці. Також розкішна барна стійка, за якою працюють веселі і привітні бармени. 
Тут є можливість спробувати каву з африканських, американських та азіатських плантацій. Керівник компанії, один зі світових кофених експертів, особисто їздить по плантаціях і закуповує каву, яку опісля обсмажують в Чехії і постачають в продаж. Це кава класу specialty, дуже високої якості. У кафе можна купити каву свіжого обсмаження, а також спробувати численні напої з меню. Особливо хочеться звернути увагу на карту коктейлів. Серед них є дуже цікаві напої, з якими баристи кафе виступають на конкурсах. Їжі в кафе немає, проте є можливість обрати десерт.

Адреса: Sazavska 2031/32, Прага 120 00, Чехия 

check-republic
Chocafé
Місце для любителів гарячого шоколаду, запашних вафель і посиденьок в дружній компанії. Меню створене для поціновувачів та гурманів солодощів; представлено великий вибір кавових напоїв в найрізноманітніших варіаціях. 
Адреса: Spalena 8/80 | between Karlovo square and Narodni street, Прага 110 00, Чехия

Restaurant Cafe Colore
Затишне кафе з досить обширним вибором десертів.  Це місце де сервіс, ціни та обслуговування відповідають всім європейським стандартам. Тут чудово вийде відпочити від міської метушні. 
Адреса: Rytirska 406/10 | Kkeboeoeoq, Прага 110 00, Чехия

check-republic
Mistral Cafe
Затишне місце, де можна відпочити після пішої прогулянки осінньою Прагою. Велика кількість живої рослинності і природних матеріалів використаних в інтер’єрі, дозволяє поринути в свої думки і враження від міста. Mistral Cafe  - це смачна кухня та запашна кава. В меню пропонують європейські та місцеві страви.
Адреса: Valentinska 11/56, Прага 110 00, Чехия
Cafe Savoy
Кафе для тих, хто хоче випити чашку кави, потішити себе смачним десертом після обіду чи вечері. Також тут готують безсумнівно смачні та фотогенічні сніданки. Інтер’єр стильний і багатий, меблі та посуд на достойному рівні. Атмосфера розкоші панує в цьому закладі. Єдиним недоліком кафе є досить велика кількість відвідувачів і не завжди знайдеться вільне місце, тому до цього потрібно бути готовим.
Адреса: Vitezna 124/5, Прага 150 00, Чехия

 check-republic
Для тих, хто тільки збирається виїхати за межі кордону є надійний трансфер з Тячева до Праги через КПП Тиса Угорщина. Відправлення щосереди та щонеділі. До переліку необхідних документів, які мають бути у пасажира, належать:
•    біометричний паспорт; 
•    чеська робоча віза / словацька робоча віза / паспорт ЄС;
•    угорські документи (довідка).
Заздалегідь забронювати квитки та отримати додаткову інформацію можна за номерами:  380503707099 та  380673707096 – call-center.