×

Закарпат Автотранс

Лікувальні термальні води в Бардейово

Лікувальні термальні води в Бардейово

Термальні води, як і ліки підходять для лікування не кожному, але їх властивості не варто недооцінювати.  В загальному, за наявності проблем з опорно-руховим апаратом, таких як ревматоїдний артрит, артроз, хвороба Бехтерєва, люмбаго, остеопороз, перенесені травми і операції, буде корисний відпочинок на будь-якому курорті. До поширених показань належать також, невралгія, екзема, псоріаз, хронічні гінекологічні запалення, загальна перевтома. Воду з оптимальним складом може порадити лікар. Втім, важливим є такий показник, як індивідуальна реакція. 


Бердеївські купелі входять в топ найчарівніших курортних місць Словаччини. Розташовані посеред багатих лісів листяних та хвойних порід, які насичують повітря фітонцидами і роблять його чистим та лікувальним. Курорт також багатий на мінеральні води, заради яких і приїжджають туристи. Для лікування в Бердейові використовуються провірені традиційні методи лікування з використанням новітніх фізіотерапевтичних, бальнеологічних та реабілітаційних.
Для любителів активного способу життя - влітку вільні тенісні корти, волейбольні та баскетбольні площадки, оренда велосипедів, плавання в басейні з постійним підігрівом води. Для туристів, котрі полюбляють піші прогулянки підготовано понад 25 км розмічених туристичних маршрутів. 


Переваги в лікуванні
Онкологічні захворювання, проблеми з шлунково-кишковим трактом, порушення обміну речовин, захворювання залоз внутрішньої секреції, проблеми з видільною системою, серцево-судинні захворювання, захворювання дихальних шляхів та інші.
Лікувальні процедури
Бальнеотерапія (різновиди ван), Рефлексотерапія (масажі), Теплолікування (прогрівання та бані), Фізіотерапія (інгаляції), Лазерна терапія, Магнітотерапія, Оксигенотерапія, Лікувальна фізкультура.
Склад мінеральної води
Всі джерела відносяться до бікарбонатних, хлор-натрієвих, залізо-кислих, холодних, гіпотонічних, з підвищеним вмістом борної кислоти. Вода слабко або ж сильно мінералізована і в її вміст входять двооксиди вуглецю.
На території оздоровчого комплексу є два готелі Ozon 3*+ та Astoria 3*+. Перший розташований в самому центрі курорту, безпосередньо біля джерела мінеральних вод www.hotelozon.com. Готель Astoria розташований в історичній будівлі теж в самому центрі курорту Бердеївські Купелі. Він також з’єднаний коридором з бальнеологічним корпусом www.hotelastoria.sk.


До речі Словаччина відновила перетин кордону. Рейсу Мукачево-Кошице щоп'ятниці та щонеділі доправляє пасажирів до пішого перетину кордону.  Піший кордон відкрито в Малому Березному - Ублі. При собі необхіно мати:

- словацький побут або бути громадянином ЄС (винятком є громадяни з укорськими паспортами);

- біометричний паспорт при наявності запрошення на роботу чи навчання;

- мати ПЛР-тест на наявність Covid-19 (на латинській чи словацькій мові); 

Додаткова інформація та довідка за номерами: 0503707099 та 0673707096.