×

Закарпат Автотранс

Увага! Звернення автоперевізників Закарпаття

Увага! Звернення автоперевізників Закарпаття

Автоперевізники Закарпаття закликають владу відмовитися від повної транспортної блокади країни

Голова ГО "Асоціація перевізників Закарпатської області" та обкому профспілки працівників автотранспорту і шляхового господарства О.В.Воронін від імені автоперевізників краю звернувся до Президента, очільників Уряду, ВР, РНБО, Закарпатської облради та ОДА, а також до народних депутатів від Закарпаття з приводу оголошених додаткових карантинних заходів для подолання пандемії коронавірусу і запровадження податкових та інших компенсаторів збитків для громадян і суб'єктів господарювання.

Зокрема у зверненні йдеться про те, що варто відмовитися від тотальної транспортної блокади. Натомість скористатися досвідом європейських країн - запровадити ряд обмежувальних заходів (обов'язкове носіння захисної медичної маски у громадському транспорті, додаткові дезінфекційні заходи перед кожним рейсом, тощо).
Адже, наголошується, не вся країна живе в межах пішохідної доступності до місця роботи і далеко не всі мають приватний автотранспорт; як і немає відповіді на питання, звідки людям брати засоби на існування в умовах, коли вони не можуть їздити на роботу.