×

Закарпат Автотранс

Підбірка різдвяних фільмів для всієї родини

Підбірка різдвяних фільмів для всієї родини

1.    Дуже мюрреївське Різдво (A vary murray Christmas)
Даний фільм поєднує в собі максимальну легкість, світлість та музику. Зібрано всі улюблені різдвяні пісні, тож не доведеться шукати окремо їх плейлист. Крім того, у фільмі свято відбувається у засніженому місті. Принаймні так можна відчути справжню зиму, оскільки нам сніг у найближчий час не обіцяють.
2.    Щасливого Різдва (Joyeux Noёl)
На Різдво трапляються справжні дива, і в фільмі режисера і автора сценарію Крістофера Каріона це чудово відображено. Як і всі війни, Перша світова закінчилась для одних поразкою, а для інших перемогою, але скільки заради цього врешті обривалося людських життів. Так от виявляється, що саме Різдво дало можливість втомленим солдатам, в перший рік війни, на мить забувати про окопи та кроваву бійню. На різних ділянках фронту німецькі, французькі та англійські солдати припиняли вогонь, співали різдвяні пісні та могли обмінюватися їжею. Свято навіть на фронті залишалося святом, що і відображено у фільмі.
3.    Клаус (Klaus)
Мила історія про Різдво, графічно відображена іспанськими аматорами в мільтфільмі. Велика увага приділена деталям, використовуються прототипи міст з реального життя. Цей мільтфільм став справжньою сенсацією серед критиків. 
4.    Крамниця за рогом (The shop around the corner)
Стрічка, що входить у списки найкращих фільмів різних часів. Місце дії – маленька крамниця у Будапешті, де працюють Альфред і Клара. У них обох досить складні характери, тому вони постійно сперечаються. Але вони також – молоді й самотні, тож намагаються знайти собі пару на Різдво і тому пишуть оголошення для рубрики знайомств в газеті. І, звісно ж, за законами жанру вони почнуть переписуватись один з одним – інакше б це не було романтичною комедією. Тож, якщо чорно-біле кіно до вподоби, то цей фільм стане чудовим вибором для перегляду. 
5.    Пара на свята (Holidate)
На свята самотнім іноді важко: хочеться відчувати підтримку і не отримувати співчутливих порад про побажання щодо власного щастя. Що ж, нова комедія від Netflix пропонує кумедний, але ефективний спосіб вирішення цієї проблеми: треба просто знайти пару на свята. Таку людину, з якою у вас немає нічого серйозного, але яка ходить з вами на вечірки і знайомиться з родичами. На перший погляд сюжет фільму не є замислуватим, але кінцівка точно вразить.