×

Закарпат Автотранс

Підказки туристу-піонеру

Підказки туристу-піонеру

Перед початком будь-якої мандрівки важливо, насамперед, сформувати уявлення, якою ж вона має бути. Наприклад відпочинок з коханою людиною, квест-подорож з друзями або ж поїздка на одинці. Визначитись, як ви хочете провести свої вихідні: обравши для огляду одне місто або ж влаштувати собі турпоїздку декількома країнами. Раціонально спланувати час відпочинку і створити, так би мовити, план мандрівки.  Він допоможе чітко сформувати кожен день відпустки.

Також потрібно заздалегідь вирішити питання з житлом. Найкраще, звичайно ж, знайти бюджетний варіант, а заощаджені гроші витратити на екскурсії. В такому разі варто скористатись послугою “ обмін будинками“. Що ж вона собою представляє? Потрібно зайти на сайт https://www.homeexchange.com/en, знайти там людину, яка хоче приїхати відпочивати в нашу країну і не проти обмінятись житлом на період відпустки. Такий обмін будинками все більше набирає попиту в подорожуючих і є досить популярним в світі.

Ще одна цікава пропозиція – це купівля чужих бронювань. Суть полягає в тому, що можна придбати вже існуюче чиєсь бронювання, яке під загрозою зриву, оскільки в людей, що його зробили, виникли ті чи інші життєві обставини. Знову ж таки вигідна пропозиція для обидвох сторін. Тож якщо зацікавило шукайте за посиланням → https://www.cancelon.com.

Існує також поняття сліпого бронювання. Ви робите замовлення з досить вигідними запропонованими знижками (до 60%), але до останнього не бачите фото та назву готелю куди заселитесь. На перший погляд ризиковано, але спробувати варто.  Для детальнішого ознайомлення скористайтесь сайтом https://www.hotwire.com.

Ще є поняття couchsurfing. Що ж це таке? Зараз практично в кожному місті є представники каучсерфінгу, які пропонують свої помешкання для безкоштовного проживання. Але для того, щоб можна було зробити замовлення, обов’язково потрібно пройти реєстрацію на сайті каучсерфінгу і також запропонувати власне помешкання для інших подорожуючих.

Наразі ми розглянули бюджетні варіанти помешкань на період відпустки. Проте якщо для вас не проблема віддати трохи більше коштів за житло, то бронюйте ліжко або кімнату в хостелі, де все ж нижчі ціни за ті, які пропонують готелі.

Пакуйте валізи з розумом. Радимо не набирати занадто багато речей, беріть з собою виключно потрібні, адже за перевезення великої кількості багажу доведеться заплатити. Обов’язково перегляньте прогноз погоди в місті/містах куди збираєтесь їхати. Це допоможе визначитись з гардеробом. Складіть в дорогу невелику аптечку, тому що ліки за кордоном на порядок дорожчі.

Їжу краще буде готувати самостійно, а продукти купувати в супермаркеті, де завжди пропонують знижки. Якщо ж ви не бажаєте витрачати час біля плити, тоді підійде бізнес-ланч, який є в меню більшості кафе та ресторанчиків. Вони ситні, часто подаються великими порціями та за вигідною ціною.

Перед поїздкою радимо завантажити мобільний додаток Maps me для користування Google картами в режимі Of-line.

На останок, радимо обирати для себе зручний, комфортний транспорт за вигідною ціновою політикою. Закарпатавтотранс пропонує Вам свої послуги:

  • надійний трансфер до місця призначення;
  • гарантовану поїздку - на всі  100%;
    можливість повернення придбаного квитка з відшкодуванням коштів; 
  • посадка здійснюється на автостанції;
  • якісний сервіс.

Для зручності користуйтесь нашим офіційним сайтом https://zakavto.com.ua/ua. Крім того шукайте нас:

в Instagram – zakarpatavtotrans і ticket_bus.travel

та в Facebook – Автостанції Закарпаття і Ticket BUS travel

Виникли питання? Наш call-центр з радістю допоможе 

Вам. Телефонуйте за номерами:

+38 (050) 370-70-99 
+38 (067) 370-70-96