×

Закарпат Автотранс

Баден-Баден та термальні джерела

Баден-Баден та термальні джерела

БАДЕН-БАДЕН

(нім. Baden-Baden) — місто в ФРН у землі Баден-Вюртемберг, розташоване у відрогах Шварцвальду. Історичний центр регіону Баден

Баден-Баден - найвідоміший та найбільший бальнеологічний і кліматичний курорт Західної Європи. Раніше (до 1931 року) місто називалося Баден, але люди часто говорили Баден у Бадені (регіон Баден-Вюртемберг), так і з'явилася нинішня подвійна назва Баден-Баден.

Місто розташоване на берегах річки Ос в західній частині північного Шварцвальда недалеко від кордону з Францією. Баден-Баден відомий своїми термальними та мінеральними джерелами, які були оцінені ще римлянами в 3 столітті. Це мальовниче маленьке місто з приголомшливою природою, яка є його головною визначною пам’яткою.

Визначні пам’ятки, які неодмінно варто відвідати:

Терми
Одні з найстаріших римських ванн на північ від Альп.

Шварцвальд (Чорний ліс)
Національний парк, лісовий і гірський масив з дивовижною природою.

Павільйон мінеральних вод
Одне з найпопулярніших місць курорту. Був побудований в першій половині 19 століття.

Старий замок
Руїни стародавнього замку Hohenbaden, побудованого на початку 12 століття.

Каплиця Стурдза
Похоронна каплиця для молодого молдавського князя.

Новий замок
Колишня резиденція маркграфів Бадена, яка розташована на височині звідки відкривається чудова панорама міста.

Монастирська церква
Перша парафіяльна церква Баден-Бадена, побудована в Середньовіччі.

Монастир Ліхенталь
Середньовічний монастир, жіноче цистеріанське абатство.

Алея Ліхтенталер
Розташовується алея на березі річки Ос (також звана Осбах) в парковій зоні. Прогулянка по променаду (так алею називають досі) охарактеризована культурним оточенням, що створено для відпочиваючих.

Що стосується розваг, то курорт пропонує великий вибір спортивних майданчиків, ресторанів, нових торгових центрів і казино. Ви можете відвідати гольф-клуби, потренуватися на тенісних кортах, з’їздити на іподром, а після цього відпочити в затишному ресторані та спробувати кулінарні шедеври місцевих кухарів. Не можна не згадати також про можливості проходження медичного обстеження і відвідуванні оздоровчих процедур із застосуванням цілющих термальних вод. Відпочинок в Баден-Баден буде не тільки цікавим, але і корисним для здоров’я.

Клімат
М'який, помірно вологий. Вода з гарячих (до 68°) хлоридно-натрієвих джерел використовується для пиття та різних водних процедур при лікуванні ревматизму, невралгій, ожиріння, подагри, захворюваннях травного тракту і периферичної нервової системи

Баден-Баден - місто термальних і мінеральних джерел. Подорожуйте з нами до міста Баден-Баден! Замовляйте білети на рейси Ужгород - Львів - Фрайбург(через Мукачево, Ужгород, Баден-Баден) на сайті.

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)