×

Закарпат Автотранс

 Різдвяні свята в Берліні

Різдвяні свята в Берліні

Якщо вам набридла сіра рутина міста, спробуйте зустріти Різдвяні свята в Берліні!

Динамічний і неймовірно багатогранний Берлін по справжньому може вразити. Адже на свята у Берліні казкова атмосфера. Підсвічені бульвари, романтичні та прикрашені площі - так німецька столиця святкує наближення Різдва.

Різдво в Берліні, та й у всій Німеччині, як свято триває цілий місяць. У цей період життя просто вирує. По вулицях ходять юрби народу. Усі вони прямують на різдвяні ярмарки, які окупують головні площі міста.

Візит на ярмарок, як правило, починається з ковтка гарячого глінтвейну. Червоне вино, гвоздика, кориця, лимон - головні складові цього пряного напою. На різдвяному ярмарку можна знайти й щось міцніше, наприклад, фруктову горілку. Після того, як випили, можна й закусити: печена картопля або смажені картопляні млинці - щось на кшталт дерунів, тільки замість сметани - яблучне пюре. А також запечена в тісті форель або традиційні сосиски - баварські, тюрінзькі, віденські - варені, копчені, смажені. Не бракує й солодощів - різдвяних пряників і печива. І над усім - чарівний аромат смажених мигдальних горіхів. Не забудьте спробувати смажені каштани, пряники lebkuchen та страви тірольської кухні. Ці ярмарки є невід'ємною складовою різдвяної традиції Німеччини. Чого тут тільки немає: ялинкові прикраси, дерев'яні лускунчики, кераміка, рами для картин. Народні умільці демонструють свою майстерність - хто, як тільки може, адже наступний шанс продати свої вироби трапиться не скоро. А тут усі масово шукають подарунки.

Що обов'язково треба зробити у Берліні на Різдвяні свята:

Відпочити у різдвяному ботанічному саду
Тут можна насолодитися чарівною нічною прогулянкою освітленими алеями різдвяною ілюмінацією.

Піти на атракціони на Олександрплатц
Під Різдво парк атракціонів цікавий не лише дітям, а і їхнім батькам. Якщо ви хочете покататися на колесі огляду або традиційної каруселі, відвідати будинок з привидом.

Відвідати виставку анімацій картин в Alte Münze
Це мультимедійна виставка, в якій представлені роботи найкращих з найкращих модерністів, у тому числі Клімта, Мунка та, звичайно ж, Моне та Кандинського.

Спробувати німецькі шоколадні солодощі
Щоб скуштувати справжні німецькі шоколадні цукерки, плитки батончики достатньо зайти до будь-якого супермаркету Берліна. Магазини запасаються наймоднішими шоколадними цукерками року.

Випити німецького глінтвейну
Ви можете відвідати різдвяні ярмарки в Берліні, щоб скуштувати найсмачніший алкогольний напій — глінтвейн. Німці на свій лад називають його глювейном. Але від цього смак приголомшливого напою не змінився. Він зігріє будь-кого на різдвяному ярмарку. Ви не помітите холодну погоду, яка властива Берліну перед Різдвом.

Завітайте з нами до Берліну! Будете задоволені!
Замовляйте білети на рейси Ужгород - Берлін.

___________________________________

Деталі по рейсах, ціни, бронювання та додаткова інформація за номерами:

☎️+38(050)3707099 call-center
☎️+38(067)3707096 call-center (Viber)
Квитки online на сайті