×

Закарпат Автотранс

Карлсруе - резиденція права.

Карлсруе - резиденція права.

КАРЛСРУЕ

(нім. Karlsruhe) — столиця Великого герцогства Баден, місто в Німеччині у землі Баден-Вюртемберг, розташоване біля річки Рейн неподалік від французько-німецького кордону.

Місто Карлсруе - великий річковий порт. В Карлсруе всі основні вулиці у вигляді променів йдуть в сторони від головного палацу і з'єднуються 2-мя кільцевими дорогами. На його території знаходиться 27 районів. Карлсруе широко відомий у транспортних колах як світовий піонер в концепції використання залізничних колій трамваями з метою створення ефективнішої й зручнішої системи громадського транспорту.

Карлсруе ще має назву «резиденції права», через перебування великої кількості в ньому судів, прокуратури, а також багатьох федеральних відомств.

Місто досить молоде для Західної Європи. За легендою, ідея його заснувати виникла у маркграфа Карла III Вільгельма у 1715 р., коли він, стомившись від полювання, заснув під деревом на одному з місцевих лугів і йому приснилося власне місто.

Пам'ятки та визначні місця

Палац Карлсруе - розташований в самому центрі, і саме з його заснування почалося будівництво міста. Це палац і ботанічний сад водночас.

Ботанічний сад - маркграф захоплювався тюльпанами, в його колекції їх було близько п'яти тисяч, а крім них, сюди збирали екзотичні рослини з усього світу. Сад кілька разів переробляли, частина його перетворили з французького регулярного в англійський барковий ландшафт. Тут багато всього цікавого: павільйони з колекціями пальм, тропічних рослин і сукулентів, оранжерея і багато ще.

Піраміда Карлсруе (Karlsruhe Pyramid) - символ міста і сама головна його визначна пам'ятка, місце поховання його засновника - маркграфа Карла III Вільгельма.

Badisches Landes Museum в Палаці Карлсруе, його колекція історичних, художніх та культурних артефактів визнана на міжнародному рівні. Тут відвідувачі можуть спостерігати майже п'ятдесят тисяч років людської культурної еволюції через доісторичні та історичні артефакти, скарби, речі, антикваріат, меблі, зброю, документи та твори мистецтва.

ZKM: Центр мистецтва та медіа - це художній музей з різницею та надзвичайно популярний туристичний вид у Карлсруе. Цей всесвітньо відомий центр не тільки демонструє історичне та сучасне медійне мистецтво, але і прогулюється через еволюцію мистецтва та засобів масової інформації.

Карлсруе Марктплац - ринкова площа, серце биття Карлсруе, з рядами ресторанів, кафе та магазинів.

Kaiserstraße - торгова вулиця Кайзерстрассе є місцем для розваг модного натовпу Карлсруе. Цей 2-кілометровий магістральний проспект є домом для тих, хто з модних місць Німеччини, а також місцевих підприємств та бутиків. Поряд з цим є приємні кафе з відкритими сидячими місцями, які особливо привабливі в літні місяці.

Karlsruhe Staatliche Kunsthalle - державна художня галерея (Staatliche Kunsthalle), розташована в ботанічних садах, є обов'язковою зупинкою для любителів мистецтва. Ще до того, як ви ввійдете, елегантна неокласична архітектура Державної художньої галереї обов'язково захопить вас. Потрапляючи всередину, ви зможете пристосуватися до європейських творів мистецтва.

Карлсруе - місто порт, піонер в концепції використання залізничних колій та резиденція права. Подорожуйте з нами до міста Карлсруе! Замовляйте білети на рейси Ужгород - Львів - Фрайбург(через Мукачево, Ужгород, Карлсруе) на сайті.

_________________________________

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)