×

Закарпат Автотранс

Ріміні —столиця Романської Рів’єри

Ріміні —столиця Романської Рів’єри

РІМІНІ

(італ. Rimini, лат. Ariminum) — місто та муніципалітет в Італії на узбережжі Адріатичного моря, у регіоні Емілія-Романья, столиця провінції Ріміні. Розташоване за 114 кілометри від Болоньї та всього за кілька кілометрів від однієї з найменших держав світу — Сан-Марино.

Ріміні було засноване у 268 році до нашої ери й було важливим транспортним центром у часи Римської імперії. З тих часів у місті збереглося кілька будівель, найвідоміші з яких — тріумфальна арка та арковий міст.

Розкішні пляжі, блакитне море, краби в піску, тісні вулички з сувенірними крамницями, ресторанчиками, магазинами та респектабельними готелями, стародавні площі, старовинні будівлі, запальні пляжні дискотеки, вечірні вогні та світло місяця в морському прибої. Один з найпопулярніших італійських курортів на узбережжі Адріатичного моря. Ріміні називають столицею Романської Рів’єри.

Його піщані пляжі розтяглися на 15 кілометрів. В цьому італійському містечку є де розвернутися. До Ваших послуг просторі пляжі, самі запальні дискотеки, старовинні архітектурні споруди, шедеври живопису і безліч інших розваг.

Туристичні райони
Через свою протяжність, узбережжя Ріміні розділене на шість туристичних «зон». Якщо Ви приїхали сюди поніжитися на пісочку і покупатися в морі, то суттєвої різниці, в якому готелі зупиниться, немає. До того ж у будь-який час можна сісти в автобус і доїхати до центру міста і назад.

Популярні туристичні пам'ятки в Рімін

Старий рибний ринок
Нічне життя Ріміні відбувається в основному у двох областях: в кінці набережної, між Marina Centro і пристанню для яхт з барами та дискотеками на пляжі, і вулицями історичного центру міста, недалеко від старого ринку. риба (Веччіо). Pescheria), де щоночі тисячі молодих людей збираються, щоб випити або перекусити, на концерті або просто на зустрічі. Чарівність старого рибного ринку полягає в тому, що тут поєднуються історія і сучасність: винні погреби, бари, ресторани, тераси, свічки, середньовічні площі і романтичні вулиці історичного центру, що роблять Монмартр Ріміні, Тут можна повечеряти під зірками або випити під білою колонадою. Все це відбувається на старому рибному базарі з мармуровими стільницями 18-го століття. більшість традицій з'явилися тут і потім експортовані в решту території Італії: закуски, мініпорції в маленьких келихах і багато іншого. Якщо ви мрієте про відпочинок, де можна зустріти людей і завести друзів, Old Fish Market - ідеальне місце для прогулянок круглий рік.

Пляжі Ріміні
У Ріміні до 250 ванних кімнат, вибрати практично неможливо. Філософія пляжів Ріміні полягає в тому, що життя кипить вдень і вночі. Все починається на світанку і закінчується пізно вночі. На пляжі ви можете займатися чим завгодно: йогою, вивчати різні види вишивки, займатися всіма водними видами спорту, танцювати та багато іншого. Цікаво, що всі послуги, душові, роздягальні, книги, газети, ігри, розваги та дитячий клуб на пляжі абсолютно безплатні! Все це вже входить в щоденну вартість пляжної парасольки або стільця. Але є і безплатні ділянки пляжу Ріміні біля площі Бозковіч; Пьяцца Сан Джуліано перед гаванню; Маребелло і Мірамаре.

Будинок хірурга
Будинок хірурга є одним з найважливіших історичних місць в Ріміні. Це невелика двоповерхова будівля, в якому були знайдені різні предмети побуту та меблі: вази, амфори, фрагменти музичних прикрас і фрески, що представляють велику художню цінність. Назва будинку пов'язано з виявленням набору зі 150 хірургічних інструментів, використовуваних в той час для лікування переломів і порізів ран. Це призвело до думки, що власником був військовий хірург, ймовірно, з Греції.

Міський музей
Музей міста Ріміні зберігає історичну та культурну спадщину Ріміні і його околиць. Він розташований поруч з церквою Санта-Марія-дель-Суффраджо, в єзуїтському монастирі 18-го століття. Тут ви можете побачити маленькі шматочки каменю, які римляни використовували як квитків на амфітеатр, або маленькі статуї, що зображують гладіаторів. Рідкісний скарб римських монет, чудові мозаїки, амфори, теракотова цегла, якими управляли перші підприємці Ріміні. Нещодавно в музеї було відкрито новий археологічний розділ. Він присвячений імперському періоду Ріміні 2-го і 3-го століть. Крім самого багатого хірургічного та фармацевтичного обладнання від хірурга Domus, а також знаменитої мозаїки зі старих човнів.

Район Сан Джуліано
Люди кажуть, що район Сан-Джуліано був улюбленим місцем Федеріко Фелліні та Джульєтти Мазіни в Ріміні. Це тихі пішохідні вулиці з красивими середньовічними будинками, затишними кафе і красивими розписними будівлями. Тут обов'язково варто відвідати церкву Сан-Джуліано. Спочатку це був бенедиктинський (9 століття) монастирський комплекс, побудований на залишках язичницького храму. Усередині церкви ви можете помилуватися чудовою картиною Паоло Веронезе, мученицької смерті Сен-Жюльєна.

Дороги Фелліні
Знаменитий режисер Фредеріко Фелліні народився в Ріміні в 1920 році, і це місто завжди асоціювався з ним. Щоб слідувати по шляху великого режисера, ви повинні покинути парк Феліні, звідки ви зможете помилуватися видом на Гранд-готель. Тут ви також можете замовити вечерю відповідно до ваших уподобань. Наступним етапом має стати гавань, набережна і пірс, куди взимку приїжджають молоді філософи Вітеллоні та куди прибуває байкер Амаркорд.

Храм Малатеста
Екскурсії по Ріміні зазвичай починаються з відвідування цього храму. Храм-мавзолей є найкращим зразком францисканської готики, побудований в 12 столітті. Модифікований храм був розроблений Леоном Альберті. Багато експертів ставлять автора в один ряд з Леонардо да Вінчі. Сьогодні храм відкритий для відвідувачів. Тут ви можете побачити дві цікаві роботи. Першим є «Розп'яття» Джотто, що відбувалося на початку 14-го століття. Другий - фреска П'єро делла Франческа, що представляє самого Сигізмондо Малатеста. Малатеста опустився на коліна перед своїм покровителем Сигізмундом.

Їжа в Ріміні
Італійська кухня – це фантастика. Браво! Ва бене! Беніссімо! Густосо! Лазанья, равіолі, паста, піца, тальятелле, каппеллетті …

У Ріміні є свої страви, якими знаменитий регіон Емілія-Романья.

Варто спробувати пьядіну. Це млинець, складений навпіл і наповнений шинкою, ковбасками, овочами та сиром. Є також солодкі варіанти з шоколадом і медом.

Ще одна місцева гастрономічна цікавинка – це млинець кассоне. На відміну від пьядини, цей млинець наповнюють начинкою і защипують краї тіста до готування.

Чамбелла – місцева випічка. Солодка, свіжа й ароматна.

Панна кота (в перекладі варені вершки) – знаменитий в усьому світі десерт, батьківщиною якого вважається регіон Емілья-Романья.

Кращі вина з пагорбів Ріміні – це Санджовезе, Пагадебіт, Треббіано. Знаменитий регіон Емілія-Романья виробництвом оливкової олії, меду, сирів і різних видів шинки та ковбас.

У курортному Ріміні величезний вибір ресторанів, піцерій, остерій, тратторій, пьядінерій. Середній чек за обід або вечерю 20-40 євро з людини. Є багато кіосків вуличної їжі.

Клімат
Ріміні розташувався на східному узбережжі Італії між Адріатичним морем і пагорбами Апеннінських передгір'їв в південній частині долини По. Поруч протікають річки Мареккья та Ауза. піщані пляжі простяглися майже на 15 км. Клімат - вологий субтропічний зі значним морським впливом. Літо - спекотне і сонячне, зима - тепла.

Ріміні —столиця Романської Рів’єри. Подорожуйте з нами до міста Ріміні! Замовляйте білети на рейси Херсон - Барі(через Мукачево, Ужгород, Ріміні) на сайті.

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)