×

Закарпат Автотранс

Секрети привабливого туристичного міста - Ньїредьгаза

Секрети привабливого туристичного міста - Ньїредьгаза

Всього за кілька кілометрів, а точніше 70, від кордону України та Угорщини знаходиться живописне місто Ньїредьгаза. Чистота, охайність та порядок першими зустрічають туриста під час візиту в місто. Прибрані вулиці, які в літку доповнюються різнобарвними квітами, приємне освітлення, що додає затишності і відчуття безпечності вночі, мирні та спокійні жителі міста. Всі ці речі не виконують роль показного лоску, а навпаки демонструють, яким може бути життя, якщо дотримуватись правил культури і доглядати за місцем проживання. Тож можна сказати, що Ньїрельгаза – це досить скромне місто, де панує ідеальний порядок.

nyiregyhaza

Центр Ньїредьгази нагадує ужгородське Корзо. Саме в центрі зосереджена вся стара, просочена історією минулих століть архітектура, яка на сьогодні перебуває в прекрасному стані. Візитівкою міста слугує греко-католицький храм. В його музеї представлена колекція ікон, Євангелій та інших сакральних предметів з минулих століть. До місць, які потрібно відвідати будучи в Ньїредьгазі відноситься також Музей Андраша Йоша. В ньому зібрані роботи місцевого художника Дюли Бенчура, а також експозиції присвячені місту до Першої світової війни та історії грошей.

nyiregyhaza

Якщо їхати в Ньїредьгазу з дітьми, то обмежитись прогулянками містом не вийде, потрібно, щось цікавіше і вартісне уваги. І таке в місті є! Зоопарк – де діти будуть в захваті, навіть дорослі не зможуть залишитись без вражень. Він вважається одним з найбільших і найкращих на території Угорщини. Крім зоопарку, цікавою локацією може слугувати музей під відкритим небом “Шошто“, з площею 320 гектарів. На території зібрана вікова архітектура та предмети сільського побуту.

Ще однією зупинкою, яка асоціюється з Ньїредьгазою є термальні купальні. Вони розкинулись за 4 км від центру міста. Протягом 3-ох століть слугують улюбленим місцем для купання і відпочинку у місцевих та туристів. Сформовані купальні з комплексу термальних та прісних басейнів, а також аквапарку.

nyiregyhaza

Дорога з Ужгорода до Ньїредьгази

Зручним є і сполучення, оскільки з Ужгорода до Ньїредьгази є прямі автобусні рейси. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. Наголошуємо, що наявність квитка під час поїздки – це захист прав пасажира від непередбачуваних обставин під час неї.

Купуйте квитки в касах автостанцій та на сайті "Ticket Bus Travel" http://ticket-bus.travel/ !
Зокрема з Ужгорода до Ньїредьгази (Угорщина) можна дістатися за 275 грн.
Відправлення о 09:35, а прибуття о 12:50.

Отримати детальну інформацію та забронювати квитки можна за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096, +38050434620,
+38050434623.