×

Закарпат Автотранс

Що повинен знати турист, зібравшись відвідати Іспанію?

Що повинен знати турист, зібравшись відвідати Іспанію?

Подорожі наодинці – це завжди ризик з підґрунтям адреналіну і багажем позитивних вражень та емоцій. Саме ці якості спонукають мандрівника обирати поїздки не в компанії, а на самоті. Спілкування з місцевими жителями та пізнання іншої культури - занурюють у світ туристичних пригод. Та не завжди просто знайти спільну мову з місцевим населенням і тому краще перед поїздкою в ту чи іншу країну ознайомитись, з так би мовити, тамтешніми особливостями. Такий підхід допоможе оминути незручних і непередбачливих ситуацій, надасть впевненості під час перебування за кордоном. Сьогодні познайомимося з родзинками Іспанії.

ispania

Сонячна Іспанія наповнена людьми різних національностей, а також релігій, тому там уміють уживатись і поважати одне одного. Люди відкриті та щирі, що підкреслюється фактом про занесення Іспанії в десятку країн з найдоброзичливішими місцевими жителями. Без вагань, при потребі та за можливості, вони допоможуть і підкажуть. На вулиці запросто можуть підійти і розпочати розмову про життя, родину та загалом про що завгодно, тобто простота та легкість у спілкуванні однозначно присутні. В розмовах іспанці підходять досить близько, що не має викликати подиву в туриста. Вони люблять робити компліменти і використовувати в діалозі вишукані звернення. Спілкування настільки важливе для іспанців, що вони не віддають перевагу домашнім посиденькам, а проводять вільний час в барах. Виключеннями є тільки традиційні родинні свята. Та попри свою емоційність і відкритість, іспанці досить розмірені, вони не квапляться жити і пунктуальність не є їхньою сильною стороною. 

Традицією для іспанців є післяобідній відпочинок, названий “сієстою“, який існує у всіх регіонах Іспанії. Його тривалість коливається від 15 хв. до 2-ох годин, у залежності від розташування. В період відпочинку не працюють навіть кафе, ресторани і магазини. До цього потрібно бути готовим і заздалегідь купити воду та їжу.

Що стосується розваг, то іспанці обожнюють приводи повеселитись чи пошуміти. А на свята, незалежно від того чи державне, чи релігійне, вони збираються з особливим настроєм і в немаленьких компаніях. Навіть день народження святкують двічі на рік: першим вважають справжній, а другим – іменини, оскільки в Іспанії майже всі жителі названі на честь святих.

ispania

Отже іспанці - весела і життєрадісна нація. Вони вміють сприймати світ і все, що в ньому відбувається з позитивом, чого так не вистачає багатьом із нас. Саме тому Іспанія має стати пріоритетною країною для подорожі. Дістатись до Іспанії можна прямим рейсом з Мукачева і Ужгорода.

За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096, +38050434620,

+38050434623.

За цими ж номерами можна забронювати квитки.