×

Закарпат Автотранс

Солоні озера Солотвина: відпочивай, релаксуй, оздоровлюйся

Солоні озера Солотвина: відпочивай, релаксуй, оздоровлюйся

Солоні озера Солотвина є одним з природних див України. Їхня вода відома за своїми лікувальними властивостями і за показниками відповідає пробам Мертвого моря. Концентрація солі в озерах вища ніж у Чорному та Середземному морі. Відповідно потонути, купаючись в цих озерах, просто неможливо. До речі для тих, хто не вміє плавати, чудова можливість виправити ситуацію. Вода сама виштовхує на поверхню і дозволяє розслабитись та насолодитись купанням. Влучним застереженням є дотримання обережності при зануренні, оскільки вода концентровано солона, то може пошкодити слизову оболонку ока і тому однозначно не варто пірнати з відкритими  очима.  

solotvino

Вода та бруд з дна водойм багаті на макро- та мікроелементи і позитивно впливають на процес лікування наступних хвороб: ревматизм, поліартрит, остеоартроз, спондильоз, артрити, травми кісток, радикуліт, навіть при безплідді, урологічних патологіях, бронхіальній астмі, гіпертонії, атеросклерозі, псоріазі та шкірних захворюваннях. Зазвичай для підвищення лікувального ефекту купанням в озері не обмежуються, а чергують його з відвідуванням соляних шахт.

У залежності від пляжу змінюється вартість купання в озерах, але оплата у всіх випадках здійснюється не за сам пляж, а за цілий день купання. Неподалік від озер розташовані різні за ціновою політикою готелі, в яких можна забронювати кімнатку і провести не один, а кілька днів, відпочиваючи в “солоному царстві“. До того ж на території поблизу озер можна розкласти намет, якщо нема бажання оселятись в готелі.

Крім солоних озер в Солотвино є ще й прісні та йодовані озера. Можна пройти консультацію лікаря, якщо є потреба, і визначитись, купання в яких озерах піде на користь, адже самолікування може тільки нашкодити.

solotvino

Рейс Ужгород – Мукачево – Солотвино діє щосуботи та щонеділі, а також на самовлення. Відправлення о 07:00. Отримати детальнішу інформацію можна, зателефонувавши в call-center за номерами: 0503707099 та 0673707096.