×

Закарпат Автотранс

Сонячне Барі - одна з перлин Адріатики

Сонячне Барі - одна з перлин Адріатики

Місто Барі приковує до себе на довгий період тих, хто хоча б раз відвідав його. Виникає питання, а в чому ж полягає секрет такої любові до цього міста. Спробуємо разом розібратись і виділити основні підказки для майбутніх мандрівників.


Насамперед варто відзначити, що планувати короткочасну поїздку в Барі не варто, адже це стане однією з найбільших помилок. Кількох днів для повноцінного відпочинку і насолодження краєвидами, точно не вистачить. Навіть пройшовши вздовж і впоперек все місто, все одно знайдеться, щось таке, що зможе привернути увагу і змусить повернутись туди ще раз. Тим паче, Барі – це місто спокою і умиротворення, де вдень на набережній спокійно можна почитати книгу і перенестись думками далеко від буденних справ, а ввечері під звуки музики милуватись морем.    
Наступною вагомою причиною закохатись в Барі є розміреність життя, доброта і простота жителів, що населяють місто. Їх щирість підкорює більшість туристів. Вони не відмовлять у допомозі, підкажуть де і як цікаво провести день і з легкістю піднімуть настрій.
Узагалі для повного занурення в це середньовічне місто, яке розкинулось на березі Адріатичного моря, варто відправитись в район строго Барі. Прогулянки заплутаними вузенькими вуличками в момент відсутності натовпу туристів, дозволяють відчути справжню атмосферу і дух міста. 
Своєрідним коридором між старим і новим районом Барі слугує проспект Вітторіо Емануеле. Новий район багатолюдний і яскравіший у вечірню пору, якщо порівнювати його зі старим. В кафе і на лавочках в такий час нема вільних місць.

 
Для романтичних і безтурботних прогулянок підійде набережна Імператора Августо. На набережній знаходиться цікава і унікальна споруда  - театр “Маргарита”, зведений на воді. Він побудований в стилі модерн, а родзинкою слугують віртуозно прикрашені вікна різної форми і величини. 
До основних архітектурних пам’яток Барі можна віднести чотири основні, які обов’язково потрібно відвідати: базиліка Св. Миколая, кафедральний собор Сан-Сабіно, адміністративна будівля Седільо та Швабський міст. Ці перераховані локації відкриють трохи історії міста Барі.


Отже, всі ми знаємо, що саме літо є порою відпочинку, то чому б в цей раз не зібратись і поїхати в сонячне і тепле Барі. До того ж актуальна новина для тих хто шукає варіанти відпочинку влітку 2020 року. Автобусні квитки до міста Барі, Італія можна замовити, зателефонувавши в call-center: +380503707099 або +380673707096. Наш call-center надає всю необхідну інформацію, для полегшення планування подорожі кожного мандрівника.