×

Закарпат Автотранс

Туристичні локації великого міста | Київ і вдень і вночі

Туристичні локації великого міста | Київ і вдень і вночі

Щоразу в своїх статтях ми наголошуємо, що основою для вдалої поїздки є гарний настрій і правильне, тобто позитивне налаштування на мандрівку. Наразі знову акцентуємо на цьому увагу, адже у всьому потрібно шукати позитив, як би не складались обставини, особливо під час карнатину, коли під час поїздки потрібно бути вкрай обережними і дотримуватись всіх правил.  Оскільки перевезення міжобласного значення дозволені, то давайте будемо шукати варіанти, а чим же можна зацікавити досвідченого туриста, чи гостя столиці в Києві. Що ж спробуємо відзначити захоплюючі місця чудового міста над Дніпром. 

Розпочати хочеться з величної архітектурної пам’ятки, оповитої легендами і таємницями - з Миколаївського костела. У всіх без винятку перехожих будівля викликає захват. Химерні візерунки ніби переносять в глибину століть. Починаючи з 1980 року в цьому римо-католицькому храмі розміщується Будинок камерної та органної музики.

Наступною локацією для милування краєвидами може слугувати Хрещатий парк, де знаходиться арка дружби народів.  Вона має форму веселки, а скульптури, що займають місце під нею - виконані з бронзи. З парку відкривається неймовірна панорама на Київ, варто відзначити, що це досить романтичне місце, адже там таки знаходиться і міст закоханих.

За яскравими кольорами та історичним нотками варто відправитись на Поділ – історичний район Києва. Сьогодні ця місцевість радує гостей невисокими будинками минулого століття, вузькими вуличками і особливою атмосферою. У цьому районі зосереджені дві старовинні площі міста, а саме: Контрактова і Поштова, а ще Києво-Могилянська академія, Гостинний двір, фонтан "Самсон", нижня станція рідкісного виду транспорту – фунікулера і це ще не все, що можна там побачити.

Душу Києва можна відчути на найвідомішій вулиці столиці - Андріївський узвіз. Вона наповнена антуражем і вабить до себе творчих людей. Уздовж вулиці зустрічається кілька скверів і є вихід до Пейзажної алеї, до того ж звідки зовсім недалеко до Володимирської гірки. Там же можна побачити будинок-музей Михайла Булгакова і дійти до прекрасного замку Річарда.

Набережна Дніпра підійде для тих хто надає перевагу спокійним розміреним прогулянкам на свіжому повітрі вздовж річки. В теплу пору вечірня набережна подарує спокій і прекрасне підсумування насиченого дня. Це місце має свої родзинки - річковий вокзал, Поштова площа, реконструйована до недавнього Євробачення, Пішохідний міст.

Отже, навіть якщо Вам доведеться побувати в Києві, то тепер у вас є маленький маршрут, з яким час пройде цікаво і спогади залишаться приємні. Хочемо відзначити, що до Києва відкритий новий рейс ЧОП – УЖГОРОД – КИЇВ. Детальна інформація щодо годин відправлення відображена на фото нижче.

Бережіть себе і будьте здоровими!