×

Закарпат Автотранс

Велике серце маленького Ружомберка

Велике серце маленького Ружомберка

Маленьке компактне містечко, що розкинулось у підніжжя Низьких Татр і Великої Фатри. Місту належить звання визначного гірськолижного курорту, а це означає, що за весь рік його відвідує велика кількість туристів. Своєрідними приманками для них слугують географічна доступність, відмінний сервіс, розумні ціни і гостинність місцевого населення. Звичайно великої кількості архітектурних пам’яток тут не вдасться побачити, проте навколишня природа повністю компенсує цей мінус. В центрі міста, до речі, є кілька відреставрованих будівель часів 20 ст і різнорідні магазинчики. До наших часів також збереглися старі будиночки за містом в різнокольоровій гамі, яка вдало поєднується з природними красотами.

Найбільшої точки відвідуваності місто досягає взимку. Траси Ружомберка є досить популярними, загальною протяжністю 10 км на головному курорті SkiPark Ruzomberok Malino Brdo. В районі Грабово починає свою дорогу до гірських лук та вершини Великої Фарти, фунікулер (8-місцевий).

 ruzomberok

Як доїхати?

До Ружомберка, а також у зворотньому напрямку є чудові залізничні розв’язки, що дозволяют добратись до міста і поїхати

З Ужгорода до Ружомберка доїхати дуже простоз квитком  всього від 1173 грн. Квитки ON-LONE на офіційному сайті http://ticket-bus.travel. Для зареєстрованих та постійних користувачів ЗНИЖКА 6% на всі напрямки до Європи.

Джерело: https://tonkosti.ru,