×

Закарпат Автотранс

Венеціанський карнавал - гра кольорів та емоцій

Венеціанський карнавал - гра кольорів та емоцій

Сотні тисяч поціновувачів маскарадних демонстрацій, барвистих костюмів з масками і гучних гулянь, щорічно збираються на венеціанському карнавалі, який є калейдоскопом яскравих подій у Венеції. Оскільки в карнавалі можна брати участь всім бажаючим, то до поїздки на нього готуються заздалегідь. В місцевих магазинах пропонують безліч варіантів карнавального вбрання, крім того функціонують пункти оренди святкового одягу та масок, тобто прокат. Проте багато мандрівників привозять розкішні костюми з собою.

carnival-venecia
В період карнавалу вулиці одного з найромантичніших міст планети заповнюються неспішно гуляючими і одягненими у вигадливі вбрання жителями та гостями міста. Венеція перетворюється на казку відтворену в реальному житті. Вбрана публіка зустрічається на кожному кроці, звідусіль видніються спалахи камер захоплених туристів, які поспішають зробити фото на пам'ять. 
Дати проведення карнавалу прямо пов’язані з католицьким Великим постом, тому вони є змінними з року в рік. Перший день – це завжди субота напередодні Масного четверга, а останній – вівторк. У 2020 році карнавал у Венеції розпочнеться 8 лютого й триватиме до 25 березня. Церемонія відкриття проходитиме, як завжди, в Каннареджо – історичному районі Венеції. Початок дійства заплановано на 18:00. Зранку наступного дня об 11:00 місцевого часу розпочнеться фестиваль на воді. Гранд каналом пропливатимуть прикрашені гондоли і човни. Вони розпочнуть свій маршрут з Пунта делла Догана і пливтимуть до Ріо ді Каннареджо. 

carnival-venecia
В обов’язкову програму також входитимуть:
-    конкурси на кращу маску, костюм, головний убір, які проводитимуть на площі Сан Марко;
-    фестиваль Стрит шоу на П’яцца Ферретто в Местрі;
-    карнавал на острові Бурано в останні п’ять днів святкування;
-    парад карнавальних візків у Маргері;
-    молодіжний карнавал в Зеларіно, проводитиметься в останній день карнавалу.
Вуличними публічними дійствами карнавал не обмежиться, в старовинних палацах будуть організовані костюмовані бали, театралізовані вечірки, святкові вечері і т. д.

carnival-venecia
Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу до Італії можна вирішити за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:
+380503707099, +380673707096, +38050434620,
+38050434623.
За цими ж номерами можна забронювати квитки.