×

Закарпат Автотранс

Вогні Амстердаму – ключі до сердець мандрівників

Вогні Амстердаму – ключі до сердець мандрівників

Новий рік та Різдво приносять на вулиці Амстердаму тепло за рахунок розмаїття яскравих ліхтарів, гірлянд, світлових шоу. Починаючи з 28 листопада, столиця Нідерландів перетворилася на одну з найяскравіших столиць Європи. Справа в тому, що в місті по 19 січня проходить цікавий захід - "Фестиваль світла". Місто прикрашають фантастичні інсталяції на святкову тематику, які супроводжуються музикою.

amsterdam

Неймовірного вигляду під час фестивалю має канал Херенграхт, який набуває граціозності на фоні яскравих світлових вогнів. Для створення замислуватих конструкцій, які зачаровують гостей та містян, щороку приїздять художники з усього світу. Впродовж 50 днів вони демонструють свої здібності, поєднані з талантом. Врешті креативні ідеї займають своє місце в реальному житті і стають доступними для милування глядачів. Кожен рік "Фестиваль світла" в Амстердамі пов’язується з певною темою, яка стає поштовхом для нових експериментів зі світлом. В попередні роки розкривалися теми дружби, квітів та яскравого міста. До речі, світловими шоу не обмежується, оскільки в програмі присутні перфоманси, виставки, а також інші заходи, які дають можливість створити чудову подорож на кілька днів та поринути в недовготривалу відпустку-казку.

Зазвичай всі експозиції заповнюють дві основні частини міста: канал Херенграхт та центр Амстердама зі старовинним районом Веспербуурт ен Плантаж. Для того, щоб краще зрозуміти ідеї авторів інсталяцій, проводяться своєрідні екскурсії, в яких розповідають про ті чи інші об’єкти. До того ж "Фестиваль світла" підтримують театри, музеї, ресторани і навіть шопінг-моли.

amsterdam

Отже, чудова нагода влаштувати собі коротку, але незабутню подорож до чарівного Амстердаму. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. 


За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096, +38050434620,
+38050434623.
За цими ж номерами можна забронювати квитки.

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні  - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.