×

Закарпат Автотранс

Вигідна оренда апартаментів у топових туристичних країнах

Вигідна оренда апартаментів у топових туристичних країнах

Проживання під час подорожей займає одну з головних частин туристичних витрат. Інколи вартість за комфортабельне житло може сягати 50% від загального бюджету поїздки. То як же вміло заощадити і при цьому не залишитись ні з чим? Один із вигідних варіантів - оренда апартаментів. Таке проживання дає можливість зануритись у місцеву атмосферу, побачити побутові традиції регіону чи країни і отримати безцінні поради від власника житла щодо цікавих місць, ресторанів та всього іншого у місті.

orenda-apartamentiv

Звичайно, в залежності від країни і сезону, вартість проживання в апартаментах відрізняється. Проте ми зібрали топ-10 найдешевших столиць, в яких оренда апартаментів, за даними Airbnb, є вигіднішою за інші види пропонованого житла.

  1. Тбілісі (Грузія) – найдешевше місто для проживання. Затишок, колорит і вигідна ціна за апартаменти на 4-ох гостей обійдеться компанії відпочиваючих в 26 євро за добу.
  2. Белград (Сербія) – друга сходинка рейтингу дістається столиці Сербії Там пропозиція: 11 євро за добу для одного, за умови оренди житла на 3-ох людей.
  3. Софія (Болгарія) – невеличка однокімнатна квартира з терасою, на двох обійдеться в 17 євро за добу.
  4. Стамбул (Туреччина) – квартира з панорамою на прекрасне місто, з усіма необхідними зручностями, коштуватиме 36 євро з людини за добу, за умови оренди на двох.
  5. Варшава (Польща) – апартаменти в столиці Польщі обійдуться туристам в 22,5 євро за добу з однієї людини, за умови оренди на двох.
  6. Загреб (Хорватія) – квартира з власним садом на 3-ох людей коштує 24 євро з одного за добу.
  7. Краків (Польща) – квартира з сучасним дизайном, розрахована на 6-ох людей, обійдеться кожному в 16,5 євро за добу. Бонусом є розташування в центрі міста.
  8. Лейпциг (Німеччина) – неймовірно, але навіть в дорогому місті можна знайти чудове житло за вигідну цінову пропозицію. Велика комфортабельна на 4-ох людей з розташуванням в центрі міста коштуватиме 29 євро з людини за добу.
  9. Вільнюс (Литва) – в столиці Литви за 18 євро з особи на добу можна орендувати чудові апартаменти, розраховані на 3-ох людей.
  10. Будапешт (Угорщина) – квартира, наповнена античною фурнітурою, обійдеться в 34,5 євро з людини за добу.

Досі не користувались послугою оренди апартаментів в якості житла під час подорожей? Час розпочинати, вперед! Створіть подорож в будь-яку з перерахованих вище країн. Придбати автобусні квитки можна разом з Zakavto.com.ua! Ми допоможемо Вам із організацією трансферу.

orenda-apartamentiv

За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096, +38050434620,
+38050434623.
За цими ж номерами можна забронювати квитки.

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні  - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.