×

Закарпат Автотранс

Вихідні в дельфінарії | Подаруй собі й дитині радість

Вихідні в дельфінарії | Подаруй собі й дитині радість

Кожен українець знає про такий курорт-санаторій, як Трускавець, розташований в Прикарпатському краї. Навколо реабілітаційного комплексу панує затишна атмосфера та оточують його карпатські ліси, чисте гірське повітря та цілющі мінеральні джерела з лікувальними водами. У Трускавці створені прекрасні умови, які дають можливість поєднувати ефективне лікування та різноплановий відпочинок.
Три роки назад в оздоровниці був урочисто відкритий дельфінарій Оскар, на який очікували як діти так і дорослі. Він став новим етапом у розбудові інфраструктури курорту. Приміщення дельфінарію досить велике, адже розраховане на 500 відвідувачів, вміщує два басейни. Один з них використовується для показових виступів на публіку, інший же використовується для проведення занять з хворими дітками. Наразі дельфінотерапія є своєрідною родзинкою для Трускавця. На лікування туди приїжджають багато діток хворих на ДЦП, синдром Дауна, Неврози, нейросенсорну приглухуватість, синдром дефіциту уваги, аутизм, проблеми з пам'яттю. Дельфінотерапія хоч і не визнана як офіційний метод лікування, проте результати покращення після часу проведеного з дельфінами все ж таки є. чудовим сюрпризом може стати для дитини святкування дня народження в дельфінарії. Дельфіни дуже доброзичливі до діток і залюбки будуть гратись з ними. До того ж креативна команда аніматорів проведе для малюків веселі конкурси. Час проведений з морськими тваринами позитивно вплине на діток та дорослих не залежно від віку. 


В даний час в дельфінарії є шість дельфінів та три морських котики, але на цьому не планують зупинятися і в майбутньому кількість цих милих створінь може збільшитись, а також можливо будуть додані білі кити.  
Дельфінарій у Трускавці є першим та єдиним закладом на території Західної України. Дресируванням всіх тварин займаються досвідчені тренери. На відкритті були показані перші нововивчені номери. Шоу-програму розпочав виступ морських котиків. Далі дійство з купою вражень створили дельфіни, які перестрибували через перекладину, плавали на швидкість, демонстрували трюки з тренерами та катали на собі. Виступ тварин приніс лепту радості, купу позитивних емоцій та захоплення в діток. 


Графік роботи 
каса дельфінарію працює щодня (крім понеділка):
з 10:00 до 18:00
вівторок-п’ятниця:
денна вистава: 12:00
вечірня вистава: 16:00
субота-неділя:
ранкова вистава: 11:00
денна вистава: 14:00
вечірня вистава: 17:00
Додаткова інформація і бронювання квитків:
Телефони: +38(050) 033 03 39, +38(068) 857 45 67 і +38(073) 857 45 67
oskar.truskavets@gmail.com
Дельфінотерапія:
Телефон:+380(093) 631 77 00
oskartherapy2018@gmail.com
Вартість послуг та розклад розваг 


Адреса дельфінарію Оскар :
Дельфінарій Оскар розташований в центральній частині міста, біля санаторію Кристал, сан Алмаз, Шале Грааль і Rixos Прикарпаття.
Із Закарпаття до Львова через (Стрий)
Відправлення з Ужгорода о 06:15, 18:00, 22:35
Відправлення з Мукачева о 07:00
Відправлення з Тячева о 11:30 (через Мукачево)
Відправлення з Чопа о 22:10, 03:10 (через Ужгород)
Квитки можна придбати в касах автостанцій або, зателефонувавши в наш call-center: 0503707099 та 0673707096.
Зі Стрия або Львова пересадка на приміський потяг, що прямує прямо до Трускавця. Квитки можна придбати за посиланням http://truskavets.oskar.org.ua/

 

 

Джерела: https://sanatorii-karpat.com 
http://truskavets.oskar.org.ua/