×

Закарпат Автотранс

Збагачуй свою бібліотеку спогадів - відкривай для себе новий Київ!

Збагачуй свою бібліотеку спогадів - відкривай для себе новий Київ!

Компактно сформований центр, розвинена транспортна інфраструктура, широкий спектр розваг та багатство історичних пам’яток роблять Київ альтернативним містом і для бюджетного туриста. Тому ми підготували прекрасні ідеї для прогулянок столицею і цікаві місця, які не вдарять по гаманцю, а навпаки відкриють місто з нового боку.

Чи знали Ви про наявність на Троєщині під'їзду Вікторіанської епохи? Напевно у більшості відповідь буде “ні“. Важко повірити, але відомий спальний район Лівого берега Києва приховує надзвичайні архітектурні здобутки і як не дивно у звичайнісінькому під’їзді багатоповерхівки радянських часів. Справа в тім, що впродовж 15 років, закоханий в мистецтво та історію, мешканець міста власними руками створює невимовну красу. На жаль його роботи не виставляються в арт-галереях, тому він вирішив використовувати стіни уздовж сходів в якості мистецького простору. Володимир Чайка і є цим маловідомим, але надзвичайно талановитим і креативним митцем. Він перетворив три сходові майданчики своєї 9-поверхівки у справжній музей. Стіни увінчані розкішною ліпниною з «позолотою» і портретами середньовічних дам у пишних вбраннях, дзеркало в ліфті у коштовному обрамленні та «сміттєва колона» з могутніми атлантами та ангелами попід стелею. Тепер три поверхи будинку більше нагадують Лувр або Ермітаж, і геть не схожі на багатоповерхівку найкримінальнішого району Києва.

Якщо мистецтво є частиною Вашого життя, то просто не можливо пройти повз цієї галереї. Галерея Євгенії Гапчинської називається ще галереєю щастя, через атмосферу, яка панує всередині. Роботи художниці надихаються і змушують посміхатись. Євгенія одна з найвідоміших українських художниць, її життя і робота пов’язані з Києвом. Галереї з її роботами знаходяться не тільки в столиці, але і в декількох містах України, а картини замовляють колекціонери і любителі сучасного мистецтва по всьому світу. Деякі навіть зберігаються в приватних колекціях і музеях США, Великобританії, Франції Німеччини та Японії.

Чи доводилося Вам коли-небудь гуляти парком мініатюр? Якщо ще не було такої нагоди, то саме час зробити це. В столиці створений парк “Київ в мініатюрі”. Детальний опис будівлі-оригіналу, а потім ще й майстрування кожної з деталей було однією з основних цілей роботи над втіленням ідеї парку мініатюр. Там можна побачити 48 найвідоміших місць Києва, які у 33 рази зменшені від свого дійсного масштабу. Це таке собі малесеньке містечко, у якому віднедавна мешкають 700 фігурок людей. Насправді моделі потребують догляду, особливо якщо врахувати, що цей парк знаходиться під відкритим небом. Над створенням такого милого місця для прогулянок працювали 15 майстрів.

Містечко Мануфактура є першим в Україні торговим комплексом в форматі “аутлет” і знаходиться воно теж в столиці. Архітектурно він виконаний в стилістиці північно-європейських старовинних міст. У аутлеті представлені колекції одягу та аксесуарів світових брендів з постійними знижками від 30 до 70%. Крім того, в аутлет-містечку для зручності є ресторани, кафе і кондитерські. Поруч знаходяться: фітнес-клуб, боулінг клуб, стрілецький тир, кінотеатр «Батерфляй Кантрі» і великий гіпермаркет «Мегамаркет». Тобто це таке собі маленьке місто в місті. Там можна не тільки вдало погуляти, але й провести комфортно дозвілля з сім'єю чи друзями. Знаходиться аутлет-містечко всього за 25 хв їзди на машині від центру Києва.

Нагадуємо, що з Ужгорода до Києва щоденно є міжобласні автобусні рейси. З годинами відправлення о 07:30 10:10, 13.00, 18:00. Орієнтована вартість квитка – від 711 грн.  За деталями телефонуйте в наш call center:  0503707099, 0673707096.