×

Закарпат Автотранс

 Австрія запалює | Парад байкерів 2019

Австрія запалює | Парад байкерів 2019

Шалена швидкість, божевільні емоції і повна свобода думок невід’ємні складові катання на байку. Цей вид транспорту просто неможливо не любити. Існує безліч класів і типів цього двоколісного транспорту, які в свою чергу мають різні якості. Мотоцикли поділяються на класичні та спортивні. Відповідно до назви вже можна зрозуміти, яка функція закріплена за кожним. Класичні відповідають максимальному комфорту для подолання великих відстаней і використовуються для далеких та близьких поїздок. Спортивні двоколісні агрегати відразу асоціюються зі швидкістю та маневреністю. Саме тому їх в більшості обирає молодь. До класики відноситься всього кілька типів: класик, неокласик, круїзер, туризм, мопед, чого не скажеш про спортивні мотоцикли. Цей клас формують: дрегстери, кроси, міні-байки, пітбайки, спорт-байки, гіпербайки та стрітфайтери.

Avstriya zapalyuye | Parad baykeriv 2019
В Австрії вже не перший рік пройде з’їзд байкерів, які приїдуть покрасуватись своїми надбаннями у вигляді крутих мотоциклів. Цей захід, присвячений байкам, вважається одним з найбільших і безкоштовних в Австрії. Свою локацію займе біля берегів озера Faaker See. Цього року європейський тиждень байкерів планують провести в регіоні Карінтія. Для всіх гостей заплановане шоу AMD Affiliated Custom Bike Show. Воно стане першим кроком до участі у Світовому Чемпіонаті Байкерів, а переможець в номінації Кращий Модифікований Харлей (the Best Modified Harley) отримає в нагороду двигун Screamin' Eagle Big Bore! 
У 2019 році з 3 по 8 вересня більше 25 000 байкерів збираються подолати на своїх двоколісних товаришах відстань більш ніж 26 кілометрів від Faaker See до Finkenstein, Villach і Ossiacher See. Супроводжуватиметься з’їзд байкерів музикою, випивкою та закусками. 
Отже, якщо ваше серце належить екстремальній їзді на байках і всьому, що з ними пов’язано, то парад байкерів 100 підійде. Навіть якщо мотоцикла у Вас немає це не стане на заваді. 

Avstriya zapalyuye | Parad baykeriv 2019
Доїхати до Відня з Ужгорода дуже просто. Прямий рейс Київ-Відень через Ужгород щочетверга та щосуботи відправляється з автостанції Ужгород 1 о 21:30. Детальна інформація та додаткові запитання за номерами: +380503707099 та +380673707096 – call-center.
Джерела: http://motoblogua.blogspot.com/2018/04/blog-post_5.html,
https://travelyourway.com.ua/ua/meropriyatiya/parad-bajkerov-v-avstrii