×

Закарпат Автотранс

Бургас – все для яскравого відпочинку

Бургас – все для яскравого відпочинку

Болгарія відноситься до країн з багатими природними даними, відмінно розвиненою туристичною сферою та спектром рекреаційних ресурсів. Країна славиться морськими, бальнеологічними та гірськолижними курортами. В літній період відпочинку болгарське узбережжя Чорного моря наповнене туристами з різних куточків світу. В Болгарії середземноморський клімат, мілко піщані пляжі, які є безкоштовними та доступні ціни на відпочинок, ось чому країна є такою популярною серед відпочиваючих.

Морське узбережжя Болгарії розділене на північну та південну частини і всипане курортними містечками. Ми ж в даному випадку запропонуємо розглянути ідею відпочинку в Бургасі.  Місто є великим туристичним центром і славиться ідеальними умовами відпочинку. Місто наповнене великою кількістю зелених насаджень, а також відмінною інфраструктурою. Прямим авіарейсом до Бургаса легко добратися  з Будапешту. А з Ужгорода до аеропорту Будапешта є міжнародний автобусний трансфер.  Відправлення щопонеділка, середи, п’ятниці, суботи, неділі.  Вартість квитка – 943 грн.

Бургас має славу не тільки міста з морським узбережжям, але й міста з прекрасною архітектурою, привабливими бульварами та вуличками.  Міські будівлі гармонійно поєднані між собою різними стилями екстер’єру.  Місто підходить для різного типу відпочинку. Для любителів запальних канікул в місті постійно проводяться фестивалі, з яких частина  міжнародного рівня.

Курорт є багатим на природні заповідні зони.  Поблизу міста є три великих озера: Мадренське, Бургаське, Атанасовське.  Потрапити до них найзручніше машиною, бульваром Тодора Александрова до Бургаського, що розташоване на заході. Вулицею Дмитра Димова до Атанасовського озера, яке розкинулось на півночі, а також шосе № 79 до озера Мандра.

Час роботи заповідника на території якого знаходяться озера: з 09:00 до 19:00.

Вхід для дітей 1,20 BGN для дорослих 3,60 BGN. Потрапити на територію заповідника можна тільки надіславши попередню заявку.

Нудьгувати в Бургасі не вийде. Крім засмагання на пляжі та купання в місті знайдеться і місце і привід для розваг. Будучи на відпочинку з дітьми обов’язково варто відвідати луна-парк з атракціонами. Також для відпочинку є клуби, аквапарки, та парки розваг.

Що стосується пляжів, то навіть ті хто невпевнено почуває себе у воді, оцінять зручність бургаських пляжів. Вони не є розділеними на категорії: платні та для загального користування, а спільні для всіх відпочиваючих. Умовно розділені пляжі на: Центральний (ідеально підійде для заняття водними видами спорту), Північний (в притул до берегової лінії підходять високі гори), Південний (вважається найспокійнішим для відпочинку з дітьми). Добратися до будь-якого з них можна тільки через зелений парк “Морська градина”. До парку громадський транспорт не їздить, тож найкраще підійде добратися пішки або на таксі всього за (2-6 BGN).

Поїсти смачно і вдосталь можна в будь-якому кафе чи ресторанчику і це за доступні кошти. Найдорожче обід на одну людину обійдеться в 15 BGN.

Ось таким ви побачите Бургас коли приїдете туди на відпочинок. Повірте враження позитивних емоцій не забаряться. Тож вперед, пакувати валізи!

Джерела: https://www.tourprom.ru

http://travelask.ru

http://www.turizm.ru

https://tonkosti.ru