×

Закарпат Автотранс

День святого Валентина в Будапешті

День святого Валентина в Будапешті

День всіх закоханих – це особливий день в році, який нагадує про кохання і зайвий раз дає можливість продемонструвати свою прихильність чи сильні почуття, вподобаній людині або ж коханій половинці. Щорічно святкування припадає на 14 лютого. В цей день повітря наповнюється романтикою і всюди вирує загадкова і особлива атмосфера любові.

Справжню історію зародження Дня всіх закоханих досі ніхто не знає.  Як відомо з різних джерел, свято оповите багатьма легендами, і для всіх залишається загадкою, чи існував насправді святий Валентин і чи дійсно саме він вперше подарував коханій романтичну валентинку. Та попри таку невизначеність свято досі існує і допомагає закоханим виражати свої почуття особливим чином.

Поїздка за кордон в такий день є одним з варіантів романтичного проведення часу з яскравою відміткою в пам’яті. Ось наприклад столиця Угорщини – Будапешт, готується до Дня Валентина заздалегідь. Задовго до свята готелі, ресторани і кафе організовують спеціальні акції, а у вітринах багатьох магазинів з'являються сердечка, виготовлені з найрізноманітніших матеріалів, розпочинаючи з паперу і закінчуючи будівельними матеріалами. На вулицях лунає романтична музика, в кінотеатрах анонси фільмів про кохання. Протягом цілого дня містом їздить трамвай закоханих, а для бажаючих організовують вечірні прогулянки Дунаєм на корабликах. В День закоханих Будапешт перетворюється на місто здійснення дівочих мрій, адже багато пар 14 лютого приїздять туди для того щоб освідчитись в коханні і зробити пропозицію руки та серця.  

До Будапешта найзручніше буде доїхати автобусом, квитки на який можна придбати в міжнародній касі автостанції Ужгород. Також для придбання електронного квитка можна скористатися сайтами Zakavto.com.ua - https://zakavto.com.ua та Ticket-bus.travel - http://ticket-bus.travel. З 07.02.2021 року відновлюється рейс Ужгород – Будапешт з відправленнями щосереди та щонеділі о 09:35 (з Чопа о 10:10). Зворотній рейс з Будапешта до Ужгорода діятиме щопонеділка та щочетверга з віправленнями об 11:45 (з Ніредгази о 14:45).

За уточненням інформації звертатись за номерами телефонів:

+380503707099, +380673707096 (Viber) call center.
За цими ж номерами можна забронювати квитки.