×

Закарпат Автотранс

ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ BRIGHTON

ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ BRIGHTON

Найбільший у Великобританії фестиваль їжі та напоїв, де відвідувачі отримують задоволення від різноманітної смачної їжі, відпочивають і поринають на кілька днів у музику. Всі страви готують переможці ток-шоу MasterChef, найкращі кухарі із зіркою Мішлену та талановиті аматори, і це все на очах відвідувачів. Фестиваль надає можливість брати участь у всіх конкурсах та майстер класах, пропонує широкий вибір сувенірів у подарунок. Цього року фестиваль триватиме три дні і розпочнеться 4 травня у Брайтон, Великобританія.

Вперше фестиваль з’явився у 2006 році, як частина Единбурзького фестивалю. Присутнім сподобалась організація і задум і таким чином фестиваль набув традиційного характеру. Щороку більше 300 000 відвідувачів приходять, щоб відірватись на повну і смачно попоїсти.Основні  складові фестивалю їжі у Брайтон:

Театр кухарів – захопливе проведення часу під віртуозне приготування запашної їжі.

Театр тортів і десертів – натхнення солодкими витворами мистецтва.

Театр напоїв – майстер клас зі змішування коктейлів і дегустації пива.

Здорове життя – корисні поради, сучасні погляди та консультації з приводу дотримання здорового способу життя.

Жива музика – найкращі виконавці з найкращою музикою радуватимуть слухачів і даруватимуть позитивний, драйвовий настрій.

Ресторани-намети – фірмові страви від знаменитих кухарів зі світовим ім’ям.

Вулична їжа – страви засоційовані з різними країнами світу.

Вінтажний намет чаювання – місце для релаксації і повної ізоляції від буденних проблем.

Намет сидрових напоїв – для тих хто надає перевагу дегустації кращих із кращих.

Як видно з переліку всіх пунктів, які входять в тематику проведення фестивалю, заняття тут знайдеться для будь-кого. Справжня можливість не просто побувати в Байроні, а й відчути, як жителі та гості міста вміють влаштовувати собі свято і відпочити разом з ними.

Варіантів для ночівлі є декілька, починаючи від кемпінгів і закінчуючи 5-ти зірковими готелями. Все залежить від гаманця та побажання відвідувачів. З близьким місцем розташування є найкращі два варіанти для ночівлі у Брайтоні:

Boy-street Runner – цей затишний готель розташований над пабом і знаходиться всього за декілька хвилин від місця організації фестивалю.

Oriental – Guest House – сучасний і стильний гостьовий будинок, з розташуванням всього в 2 хв від фестивалю.

Як доїхати до Брайтона?

Від Лондона до Брайтона всього 50 хв їзди і пряме залізничне сполучення. Щоб доїхати до Лондона зі Львова, Кошице та Будапешта можна придбати авіаквитки і без проблем та швидко добратись до місця призначення. До аеропортів у попередньо згаданих містах є трансфер від міжнародної агенції Ticket-bus.travel. Автобусні квитки або на сайті http://ticket-bus.travel (швидко, надійно, зі ЗНИЖКОЮ 6 %) або в міжнародних касах автостанцій Ужгород та Мукачево.

Джерело: http://uk.allexciting.com