×

Закарпат Автотранс

Літні канікули в Хорватії

Літні канікули в Хорватії

Прекрасна Хорватія, асоціюється у туристів з черепичними дахами, цегляного кольору, бірюзовою водою Адріатичного моря і безтурботним відпочинком. Країна є одним з найпопулярніших туристичних центрів Європи. Як і в багатьох інших розвинених країнах, в Хорватії відмінно поєднуються історичні пам'ятники і сучасні будівлі. Море влітку нагрівається до 27 ° C, а вода в ньому дуже прозора, іноді видимість досягає глибини 56 м. Море досить солоне і для початківці в плаванні саме те, що потрібно.

Хорватія - це країна, яка налічує 1777 островів, тому усамітнитися і відчути себе на безлюдному острові точно вдасться, якщо виникне таке бажання. А ось для любителів рухомого відпочинку з купою адреналіну, в Хорватії запропонують серфінг, дайвінг та інші водні види спорту.

Основні курорти туристичної країни розміщені на півострові Істрія, Середньої Далмації і Південної Далмації. Напевно відомим по відвідуваності містом є Дубровник - вишукана перлина Адріатики. Місто є пам'ятником епохи Відродження, його бухти потопають у зелені, а повітря наповнене запахами лавру, кипариса, сосни.

Клімат в Хорватії м'який, помірно-континентальний і гірський в високогірних регіонах. У серпні температура повітря може досягати 39 ° C.

Туристи люблять вибирати Хорватію для відпочинку ще й тому, що в країні дуже гостинні люди, які завжди готові допомогти. Місцеві жителі обов'язково порадять поїхати в національний парк - Плітвіцькі озера. Шістнадцять озер національного парку розкинулися в лісі гори Дінарік. Людське око озера захоплюють своїми граціозними переливами, які утворюються водоспадами. Озера займають площу в більш ніж 2 км кв. і простягаються довжиною в 8 км. Для відвідувачів парку облаштовані спеціальні доріжки, по яких можна пересуватися, і які утворюють цілі маршрути.

Що стосується національної кухні, то можна з упевненістю назвати її витонченої. Чому? Тому що спробувати запропонують: млинці з індичкою, Пашський сир, горіховий пиріг. Ну хіба не смакота? Але це ще не все. Хорватія славиться відмінними винами - біле, червоне і навіть чорне.

З транспортом теж проблем не повинно виникнути. Всі міста пов'язані між собою трамвайної мережею. Таксі працюють по лічильнику, а вночі і в вихідні доплата 20%. А житло можна знайти на будь-який гаманець. Хорватська мова належить до групи слов'янських мов, тому порозумітися точно вийде.

Із Закарпаття до Хорватії вигідніше добиратися в такий спосіб. Купити автобусні квитки на Ticket-bus.travel, зі ЗНИЖКОЮ 6% для зареєстрованих користувачів, в аеропорт Будапешта (прямий рейс) .Бронювання квитків за номерами +380503707099 і +380673707096 - call-center. З Будапешта в Загреб краще і швидше летіти літаком, заздалегідь придбавши економ квитки.

Джерела: https://tangotravel.com.ua

https://pogliad.ua