×

Закарпат Автотранс

Найдивніші фестивалі світу | Різні способи отримання божевільних емоцій

Найдивніші фестивалі світу | Різні способи отримання божевільних емоцій

Буденні справи та клопоти надто сильно впливають на наше життя, і хоча б інколи нам хочеться божевільного відпочинок. Яскраві фарби, музика і масштабні святкування допомагають багатьом людям почерпнути радість і натхнення від життя. Напевно тому людська фантазія не обмежилась і у вигадуванні дивакуватих фестивалів.

ТОМАТІНА

Помідорний фестиваль у Буньоль, (Валенсія) Іспанія є яскравим прикладом. Більше 30 000 людей щороку приїздить на фестиваль тільки для того, щоб закидати один одного помідорами. Така надзвичайно велика цифра туристів і гостів свята значно перевищує кількість жителів міста, що дорівнює 9 000. До початку фестивалю всі продавці наповнюють полиці своїх магазинів соковитими томатами. В день святкування вантажівки тонами підвозять помідори на головну площу міста де розпочнуться веселощі. Вражає те, що після масштабної томатної битви місто швидко набуває буденного вигляду завдяки роботі пожежних машин.

festivals

BORYEONG MUD FESTIVAL

Кожного літа в південнокорейському місті Боріонге, проходить фестиваль бруду. Вперше він відбувся ще в 1998 році і так швидко набрав шаленої популярності, що вже в 2006 році на нього приїхало півтора мільйони відвідувачів і охочих стати учасниками. Бруд для фестивальної битви привозять з окраїн міста до спеціального місця "Mud Experience Land", де вже кожен охочий може не тільки себе, а й товариша вивозити в бруді.

festivals

ФЕСТИВАЛЬ ФАРБ ХОЛІ В ІНДІЇ

Точної дати проведення фестивалю на жаль немає, так як вона щороку змінюється. Основна ідея полягає у обсипанні яскравими життєрадісними фарбами. Вважається, що чим більше фарби було висипано на одяг й обличчя учасника фестивалю, тим яскравіше та успішніше буде його наступний рік. Зазвичай Холі припадає на кінець лютого - початок березня. У 2014 році свято відзначали 17 березня. Цікавим є факт, що Європейські міста надихнулися ідеєю з фарбами і почали організовувати схожі святкування у себе. festivals

ЧЕМПІОНАТ ІЗ НЕСЕННЯ ДРУЖИН

Такий фестиваль є ідеальним варіантом для сімейного відпочинку. Його учасники змагаються у гонці з перешкодами, несучи на шиї своїх дружин. Заохочувальним призом є кількість пива, яка дорівнює вазі жінки переможця. Розпочинається цей фестиваль 18 серпня у Фінляндії і триває два дні.

festivals

LOPBURI MONKEY FESTIVAL

Дуже дивний, але не менш захопливий від попередніх, фестиваль проходить у Лопбури, Таїланд. Учасниками фестивалю і урочистого бенкету є шимпанзе. Їх пригощають солодощами, а також двома тонами сосисок на грилі, морозивом та фруктами. Так місцеві жителі дякують мавпам за так звану щорічну рекламну агітацію для туристів. Фестиваль проводиться 25 листопада.

festivals

Отже, всі перераховані вище фестивалі вкотре доводять, що людині потрібні позитивні надихаючі емоції і враження, які на деякий час зможуть перенести в дитинство і дозволять побожеволіти.

Що стосується можливості доїхати в ту чи іншу країну, яка організовує такі незабутні свята, то на нашому сайті можна знайти необхідні автобусні перевезення до найближчих аеропортів міжнародного значення, а також в деякі країни придбати автобусні квитки на прямі рейси. Крім того в нас працює офіційний сайт з продажу автобусних квитків і турів до Європи - http://ticket-bus.travel/, тож можна знайти зручні варіанти для подорожі своєї мрії. Бронювання квитків за номерами: +380503707099 та +380673707096 – call-center.

Джерела: https://travel.tochka.net/ua/9047-samye-strannye-i-neobychnye-festivali-mira.