×

Закарпат Автотранс

Новий тур 

Новий тур "Дивовижне поруч!"

Ми раді повідомити Вам чудову новину, Закарпатавтотранс представляє новий тур "Дивовижне поруч!"

Тур 4 дні / 3 ночі (16.10. 2020 - 19.10.2020)
Група: від 14 до 18 людей 

Виїзд з міста 15 жовтня, зустріч на ж.д. в м. Мукачево 16 жовтня.

На Вас очікує довга дорога, яка компенсується захоплюючою мандрівкою Закарпаттям. У переліку локацій, які буде змога відвідати: пам'ятки ЮНЕСКО, Географічний центр Європи, чеський квартал, бункер довжиною 700 метрів, замок кохання, джерело молодості та краси. Неможливо описати кількома словами, все те, що Вам доведеться побачити за 4 дні неймовірної цікавої поїздки. Осіння краса нашого краю може зрівнятися тільки з прекрасною поезією. В ході туру Ви спробуєте смачні сири, вишукані закарпатські страви, вина, пиво і звичайно ж найсмачнішу в світі воду. На завершення на Вас чекають сирні цукерки, які можна знайти тільки на Закарпатті. Не втрачайте час і не вагайтесь, спішіть придбати тур "Дивовижне поруч"!

У чому полягають плюси організованого туру в порівнянні з індивідуальною поїздкою? Зазвичай організований тур та ще й з енною кількістю об’єктів, дозволяє звільнити голову від організаційних питань і сконцентрувати увагу на побаченому. Нема потреби думати за транспорт, паливо, витрати часу і коштів, адже в турі всі ці речі прораховані, тобто врешті, придбавши тур, Ви отримуєте комфорт і маєте змогу насолоджуватись відпочинком. До того ж, від гіда можна дізнатись купу нової і цікавої інформації пов’язаної, як із заздалегідь визначеними об’єктами туру, так і з тими, які будуть супутніми під час поїздки. В ході туру окрім екскурсії з гідом буде можливість погуляти місцевістю на одинці і зробити гарні знімки на згадку. Запевняємо Вас, що рідне Закарпаття відкриється з нових ракурсів і 100% зможе здивувати вас, змусить затамовувати подих від навколишньої краси природи і назавжди залишить приємний спогад. Ну і звичайно ж в хорошій компанії завжди весело проводити час, тобто нові люди, нові знайомства на Вас теж чекають під час туру.
Отже, неповторне Закарпаття відкриється для Вас з нових цікавий ракурсів і подарує емоції, які залишаться пам'яткою на все життя.

Подорожуйте разом з нами! Не пропустіть новий тур, адже осіння пора тільки один раз у році, тож ловіть момент і насолоджуйтесь разом з рідними або друзями яскравими відтінками осені!

За деталями стосовно туру, звертатись до Елена Шляхова (Facebook).