×

Закарпат Автотранс

Не мають права на тимчасовий захист

Не мають права на тимчасовий захист

Громадяни України, які проживають в Україні, але які були переміщені з України до 24 лютого 2022 року або які опинилися за межами України до цієї дати (у зв'язку з роботою, навчанням, відпусткою, за сімейними обставинами, для лікування або з інших причин).

Особи без громадянства або громадяни третіх країн, які отримали в Україні статус міжнародного захисту або подібний захист до 24 лютого 2022 року і які були переміщені з України до 24 лютого 2022 року або які опинилися за межами України (у зв'язку з роботою, навчанням, відпусткою, за сімейними обставинами, для лікування або з інших причин).

Особи без громадянства та громадяни третіх країн, інших, ніж Україна, які легально проживали в Україні до 24 лютого 2022 року на підставі діючої посвідки на постійне проживання, але які можуть безпечно повернутися в країну походження. Однак навіть у цих випадках органи влади можуть вирішити надати Вам тимчасовий захист. Крім того, Ви можете звернутися за міжнародним захистом.

Особи без громадянства і громадяни третіх країн, які легально проживають в Україні на короткостроковій основі до 24 лютого 2022 року, як-от студенти і працівники.

Рекомендуємо Вам зв'язатися з місцевими представниками країни Вашого походження або з державними органами країни, що приймає Вас, вони допоможуть Вам у процесі безпечної репатріації.