×

Закарпат Автотранс

Брно - студентське місто

Брно - студентське місто

Якщо говорити про найбільші міста Чехії, то після Праги слідує місто Брно.

Брно – одне з наймолодших міст Чехії. В усьому виною – накопичення вищих навчальних закладів. Місцевий університет Масарика входить до десятки найкращих вишів світу. А там, де студенти – завжди кав'ярні, галасливі бари та стріт-фуд.
І звичайно пиво, це ж Чехія. Великий пивзавод, який випускає пиво марки StaroBrno, і ресторан при ньому. Але в кожному поважному пабі та ресторані пропонують свій власний, фірмовий сорт пива.

Місто пропонує багаті можливості культурного життя: відвідування театрів, музеїв, галерей, кінотеатрів та клубів, де студенти можуть скористатися своїм статусом студента та придбати квитки зі знижкою.

Величезне значення у метрополії має виставковий комплекс, що має вісімдесятирічні традиції; це місце проведення низки міжнародних ярмарків, виставок та конгресів. Щорічно проводяться ярмарки вищих навчальних закладів для абітурієнтів та ярмарки робочих можливостей для випускників.

У Брно щороку проходить конкурс феєрверків „Ignis Brunensis", який є справжнім святом і збирає навколо себе величезну кількість шанувальників та гостей конкурсу. У місті проводяться великі спортивні заходи, такі як Гран При автодорожніх мотоциклів. Як будь-який регіональний центр, у Брно багато торгово-розважальних центрів та комплексів.

Це місто притягує до себе людей, які хоч раз побували тут, радуючи своєю багатою історією та унікальною архітектурою з одного боку, та сучасними динамічними краєвидами ділового та студентського життя з іншого боку.

Подорожуйте з нами до Брно! Замовляйте білети на рейс Тячів - Прага (через Брно); Харків - Плзень(через Мукачево, Ужгород та Брно) на сайті.

_____________________________

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)