×

Закарпат Автотранс

Відень – місто музики, кави та штруделя

Відень – місто музики, кави та штруделя

Австрія - країна визначних композиторів і музикантів, таких як Шуберт, Лист, Моцарт. Цей список можна продовжувати ще довго.

Місто Відень - столиця, найбільший населений пункт та серце Австрії. Хочете влаштувати для себе справжнє свято? Тоді Відень чекає вас з відкритими обіймами!

Сьогодні Відень асоціюється з розкішними бальними залами, класичною музикою, якою насичене тут навіть повітря. Тут все вказує на велич Австрійської столиці:

- Храми приголомшливої краси;
- Богемні резиденції високопоставлених осіб;
- Архітектурні шедеври;
- Парки, що закохують смарагдовим сяйвом;
- Пафосні оперні зали та багато іншого.
А ще, Відень – це місце кави, шоколаду і найсмачнішого штруделя.

І не закохатися в нього просто неможливо. Як це не дивно, але місцева кухня – не австрійська, а саме віденська. Вона тут особлива. Тому не упустіть можливість «смак Відня»: шніцелі, ковбаски, смажені каштани, тафельщпіц з яловичини в овочах, торт «Захер», та інші солодощі.

Влаштувати собі перерив на каву можна не лише в ресторанчику або кафе, але і в шанігартенах. Це таке невелике пересувне кафе, де можна насолоджуватися віденськими кулінарними дослідженнями просто неба, вдихаючи особливий аромат цього міста.

Чим ще порадує Відень? Звичайно, шопінгом. Тут можна годинами бродити по барахолці, прогулюватися ринком або гуляти по дорогих бутіках. А ще обов'язково варто заглянути в таверну і відчути терпко-солодкий смак місцевого вина. Можливо, навіть побувати в міській винотеці. Де точно у вас забракне часу нудьгувати, так це у Відні. Тут є все, щоб насичено провести час. І недивне, що ті, хто одного разу відвідав столицю віртуозних музикантів, великого психоаналітика та імператорських балів, обов'язково повертаються сюди знову.

Подорожуйте з нами до Відня! Замовляйте білети на рейс Київ – Відень через місто Ужгород на сайті http://ticket-bus.travel
_____________________________

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши за номерами:
0503707099 call-center ☎️
0673707096 call-center ☎️(Viber)