×

Закарпат Автотранс

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Брно

Все, що треба знати, щоб відвідати Чехію: Брно

Чехія – мальовнича країна з багатою історією та численними культурними пам’ятками, університетами та курортами, театрами і рестораціями. Сюди можна приїхати для активного відпочинку, навчання, роботи чи лікування. Зручно добратись в міста країни можна за допомогою автобусного сполучення із Закарпаття.

 

Брно

Другим за кількістю населення, політичним та культурним значенням містом в Чехії є Брно. Його історія тягнеться з 1091 року і упродовж століть воно було столицею Моравії – одного із двох найбільших регіонів країни. В історичному центрі міста розташовані відомі пам’ятки архітектури: Собор Петра і Павла, Августинське абатство і театр Редута. Щоби їх відвідати можна купити квитки в міжнародній касі Ужгород і міжнародній касі Мукачево. Відправка автобусних рейсів до Чехії здійснюється регулярно в усі пори року.

Важливим культурним центром Брно, у який варто купити квитки, є Моравська галерея. В ній проходять виставки як класичного, так і модерного мистецтва. Місто відоме в Чехії великим числом театрів, серед яких необхідно згадати Національний театр, Центр експериментального театру, «Поларка» і Студію «Марта». Квитки на їхні вистави бажано придбати заздалегідь (за 1-2 місяці) через їхні інтернет-сторінки.

В Брно розвинута транспортна інфраструктура. Доїхати в будь-який район міста можна трамваєм або тролейбусом. Добові квитки для дорослого коштують 90 крон. В Прагу можна дістатись поїздом або автобусом.

Купити квитки в Брно можна на автостанціях Закарпаття.

Отже, чудова нагода влаштувати собі коротку, але незабутню подорож до чарівного Брно. Разом з Zakavto.com.ua – організаційні питання трансферу вирішуються за лічені хвилини! Ми допоможемо Вам із вибором квитків і відповімо на всі додаткові питання, які пов’язані з перевезеннями. 

 

 

За уточненням інформації звертатися за номерами телефонів:

 

+380503707099, +380673707096, +38050434620,

+38050434623.

За цими ж номерами можна забронювати квитки.

 

Придбати квитки на міжнародні рейси можна в касах автостанцій, а також за посиланнями: https://zakavto.com.ua/ua/ та http://ticket-bus.travel/ , де їхня вартість на сьогодні - із врахуванням знижки 6% та надається 6% накопичувальна знижка для зареєстрованих користувачів.