×

Закарпат Автотранс

Танець фламенко - пристрасть, яка розпалює серця

Танець фламенко - пристрасть, яка розпалює серця

Фестиваль фламенко, який в 2019 році розпочався 4 вересня і триватиме місяць, обєднує всі різновиди найпопулярнішого музично-танцювального жанру фламенко.  Зазвичай супроводжується даний стиль танцю грою на гітарі, перкусійному ящику, ритмічними сплесками в долоні й іноді звуками кастаньєт. 

sevilia
Містом-колискою фламенко вважається сонячна Севілья, яка й приймає щороку гостей фестивалю, якому надано статус авторитетного заходу. Для туристів є приємна річ, яка полягає у тому що вони можуть відчувати себе не тільки в ролі глядачів, але й як артисти, тобто є можливість бути учасником фестивалю. Навіть той факт, що танці раніше ніяк не булт повязані з життям зацікавленого туриста, не завадить швидко навчити його в танцювальній академії, основам танцю. Тим паче, що в Севільї таких академій безліч. Очікується більше 10 тисяч учасників з усього світу, які готові танцювати фламенко день і ніч.

sevilia
Крім офіційної програми фестивалю, проходить купа інших заходів, шоу, виставок, приурочених до нього. Місцем їх проведення стають як театри, так і невеликі майданчики, кафе, ресторани, в тому числі на відкритому повітрі. Завдяки цьому все місто виявляється втягнутим в фестиваль і приймає в ньому активну участь. Навіть ті хто не зуміли придбати квитки на конкурс, все-одно можуть зануритися в атмосферу свята і культури фламенко.

sevilia
До Севільї відправки здійснюється з Мукачева. КОЖЕН четвер о 20:30 Відправлення автобусів МІЖНАРОДНОГО значення з автостанції. Стоимость квитка - 4760 грн. Бронювання квитків за номерами: +380503707099 та +380673707096 - call-center.
Із Севільї до других визначних міст Іспанії: Мадрид, Барселона, Валенсія та інші, добратися можна потягом. Державною залізничною мережею Іспанії є Renfe. Квитки on-line за ПОСИЛАННЯ https://train.trenes.com.
Джерела: https://www.calend.ru/holidays/0/0/2841/,
http://napereputye.ru/ispaniya/prazdniki/bienaldeflamenco.php