×

Закарпат Автотранс

Топ-5 кращих хостелів Львова

Топ-5 кращих хостелів Львова

Гостинний Львів є містом, в яке після кожної нової поїздки хочеться повертатися знову і знову. Власний стиль, шарм і щирість жителів міста дозволяють Львову утримувати звання культурної столиці України. Не залежно від пори року місто неймовірно гарне. Відреставровані архітектурні пам’ятки в старому центрі  Львова несуть в собі цікаву історію, створюють між собою прекрасний ансамбль і  умовно переносять відвідувачів в попередні століття, саме в ті роки коли вони були збудовані.

З Ужгорода до Львова щодня є кілька рейсів, тож можна обрати зручний відповідно до часу відправлення і прибуття автобус. Придбати квиток online можна прямо на сайті https://zakavto.com.ua/ua/. Додаткова інформація за номерами 0503707099 та 0673707096 – call-center.

Приїхати у Львів і залишитись в ньому лише на один день, точно буде великою помилкою. Кілька днів – правильне рішення для створення власної короткотривалої поїздки чи відпустки. Для того щоб заощадити Ваш час, ми підготували підбірку з топ-5 креативних хостелів Львова.

DREAM Hostel Lviv. Розташування хостела неймовірно зручне для туриста, оскільки він знаходиться всього за 200 метрів від Площі Ринок. Стійка реєстрації відкрита цілодобово. Гості вільно можуть користуватись безкоштовним Wi-Fi. Для приготування їжі в хостелі працює кухня, тож кожен гість має змогу готувати власні страви на свій смак. Справжнім бонусом є присутність в хостелі представників екскурсійного бюро, які швидко допоможуть обрати цікаві маршрути для прогулянок і підкажуть які місця у Львові обов’язково потрібно відвідати. Вартість за ніч з однієї людини в загальному 8-місному номері для чоловіків і жінок становить 203 грн.

hostelu-lviv

Old City Hostel. Даний хостел знаходиться в центрі Старого міста. В інтер’єрі переважають спокійні відтінки, простота і лаконічність спостерігається в оформленні. Стійка реєстрації працює цілодобово. Для гостів хостелу є безкоштовним Wi-Fi і можливість вільного приготування їжі на повністю обладнаній кухні, а також в межах хостелу працює сувенірний магазин. Вартість за ніч з однієї людини в загальному 8-місному номері для чоловіків і жінок становить 200 грн.

hostelu-lviv

AntiHostel Forrest. Займає вигідну локацію на карті оскільки находиться всього в 100 метрах від Львівського національного академічного театру опери та балету. Цілодобова стійка реєстрації і безкоштовний  Wi-Fi до послуг гостів. Вартість за ніч з однієї людини в загальному 8-місному номері для чоловіків і жінок становить 164 грн.hostelu-lviv

Art Hostel. Розташований на Площі Ринок в історичному центрі Львова. До Високого замку від хостела можна дійти всього за 15 хвилин пішки. Номери в хостелі виконані в світлих відтінках, з вікон відкривається прекрасна панорама на площу. Хостел трохи нагадує музей, але це робить його тільки цікавішим. Стійка реєстрації цілодобова, Wi-Fi безкоштовний. Односпальне ліжко в загальному номері з 10 ліжками на одну ніч для однієї особи коштує 130 грн.

hostelu-lviv

Хостел “Leosphere”. Знаходиться в історичному центрі міста. Всього в 200-ах метрах знаходиться Палац Потоцьких, а в 300-ах церква єзуїтського ордену. Хостел знаходиться в історичній будівлі і тому в інтер’єрі спостерігаються старовинні елементи декору: ліпнина на стелі, різні вікна, кафельний камін у спільній вітальні і т. д. Стійка реєстрації цілодобова. Ліжко в загальному номері змішаного типу з 16-ма ліжками, за одну ніч для одного дорослого коштує 120 грн.

hostelu-lviv

Джерело: https://www.booking.com