×

Закарпат Автотранс

Закарпатська профспілка автотранспортників турбується про своїх ветеранів

Закарпатська профспілка автотранспортників турбується про своїх ветеранів

До професійного свята – Дня автомобіліста та дорожника Закарпатська обласна організація профспілки працівників автотранспорту та шляхового господарства за традицією провела зустріч з ветеранами автомобільного транспорту, заслуженими працівниками транспорту України, в організації якої значну допомогу надало ПрАТ «Закарпатавтотранс».

Як завжди, зібрання проходило на базі оздоровчого комплексу «Водограй» в селищі Чинадієво Мукачівського району (директор Наталія Собеніна).

Вітаючи ветеранів, голова обласної організації галузевої профспілки Олександр Воронін та представник  ПрАТ «Закарпатавтотранс», ветеран автомобільного транспорту Мікловш Коссей подякували їм за багаторічну сумлінну працю, відзначивши їх роль у становленні автомобільної галузі нашого краю. Ветеранам було вручено матеріальну винагороду.

Ветерани галузі Григорій Анацький з Ужгорода, Василь Стецюнич і Петро Гримут з Міжгір’я, Василь Лешко, Михайло Данайканич, Микола Литвинчук з Мукачева, Віктор Коробов з Хуста та інші тепло і зворушливо поділилися своїми спогадами про трудову діяльність, організацію відпочинку й оздоровлення автотранспортників та членів їх сімей, яку протягом багатьох років проводила обласна галузева профспілка спільно з керівниками та профспілковими організаціями автотранспортних підприємств області.

 

День автомобіліста

День автомобіліста

На зустрічі було відзначено роботу одного з кращих оздоровчих закладів нашого краю – оздоровчого комплексу «Водограй». За підсумками  оздоровлення дітей влітку 2017 року і особистий внесок у проведення цієї роботи директор комплексу Наталія Собеніна нагороджена почесною грамотою Закарпатської облпрофради (голова Володимир Фленько), яку їй вручив голова облорганізації профспілки, член президії облпрофради Олександр Воронін.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

31 жовтня 2017р

Джерело: http://uzhgorod.net.ua