×

Закарпат Автотранс

Квитки по Європі зі знижкою від -25 до -50 % на вільні дати!

Квитки по Європі зі знижкою від -25 до -50 % на вільні дати!

Бажаєте провести травневі свята в Європі? Ми хочемо наблизити Вас до Вашої мрії!

Сезон знижок “Весна-Літо в Європі” 2017 вважаємо офіційно відкритим!!!

 

Автостанції Закарпаття, дарують гарячі весняні ЗНИЖКИ для Вашої незабутньої  відпустки!

Тільки цієї весни, з 10 квітня до 30 червня відкриваємо  Світ  разом із Закарпататотранс.

Квитки по Європі із Кошице, зі знижкою  від -25 до -50 %  на вільні дати! 

Беріть участь у акції “Кошице+” та отримайте знижки в такі країни Європи: Словаччина, Бельгія, Чехія,  Франція, Греція, Нідерланди, Угорщина, Німеччина, Польща, Австрія, Швейцарія, Італія, Велика Британія та Україна!

Тільки в касах “Закарпатавтотранс”, придбавши авіаквиток, Ви автоматично отримуєте знижку – 25% на придбання автобусного квитка з Кошице у будь-яку з перелічених країн Європи!

А також,  пред’явивши на касі автостанції два квитки від перевізника Eurobus, Ви отримуєте  знижку – 50 % на Ваш новий квиток з Кошице в будь-яку з 14 країн!

Увага! Всю інформацію про пункти прибуття в 14 країн, в повному переліку, Ви можете отримати в касира автостанції.

Для учасників, які придбали Авіаквиток: пункти прибуття будуть вказані на акційному ваучері – Вашому офіційному бланку, який необхідно буде обміняти в касі автостанції, на  квиток з вибраною датою та пунктом прибуття за 10  днів до відправлення! При обміні ваучера на поїздку з датою виїзду менше ніж за 10 днів – ваучер не приймається.

Учасники, які обмінюють два використані квитки на новий (із знижкою – 50% ) квиток для поїздки в період  з 10 квітня по 30 червня – мають можливість здійснити свою поїздку з цим квитком у будь-яку вільну дату!

Знижки, на акційні ваучери, які Ви отримали  з 10 квітня по 30 червня 2017 року, купуючи Авіаквиток та отримавши знижку – 25% – діють до 1 вересня 2017 року!

Поспішайте, кількість акційних квитків обмежена!!!!

Деталі за телефоном 0660243494